מדובר בעיר מלאה סופרים וכו'דוקא במודיעין עילית? יכול להגיע לי-ם?
תוכל לפנות אלי במייל 8404494 בגימייל ואנסה לעזור בס"דשמח לשמוע על שמות והמלצות למטפל רגשי איכותי עבור בחור ישיבה
במודיעין עילית
רופא או דוקטורטיפול רגשי או פסיכולוג?
מה הקשר??רופא או דוקטור
אני מתכחש לקיומו של מצב ביניים בו יכול לטפל אדם שאינו מוסמךמה הקשר??
פסיכולוג מטפל גם במחלת נפש
ומטפל רגשי לא!
ויש בהחלט קשיים רגשיים שאפשר לפתור ע"י טיפול רגשי.
חושבת כמוך.אני מתכחש לקיומו של מצב ביניים בו יכול לטפל אדם שאינו מוסמך
כל מגע בנפש האדם חייבת להתבצע על ידי מומחה מוסמך
מעבר לזה החלוקה בין מחלת נפש למשהו אחר לא קיימת בעולם המקצועי
אכן לכל מצב צריך להיות מומחה מוסמך, השאלה היא באיזו הסמכה.אני מתכחש לקיומו של מצב ביניים בו יכול לטפל אדם שאינו מוסמך
כל מגע בנפש האדם חייבת להתבצע על ידי מומחה מוסמך
מעבר לזה החלוקה בין מחלת נפש למשהו אחר לא קיימת בעולם המקצועי
כןבמודיעין עילית?
ואני, אשמח לשמוע על מטפל מקצועי, בירושלים (אינני יודע כיצד פותחים אשכול, אז תפסתי כאן טרמפ)דוקא במודיעין עילית? יכול להגיע לי-ם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //