דר' עוז מרטין, הר נוףואני, אשמח לשמוע על מטפל מקצועי, בירושלים (אינני יודע כיצד פותחים אשכול, אז תפסתי כאן טרמפ)
חזקי שטיינמץ יכול להיות שעובד דרך ארגונים במחיר מוזל יותרואני, אשמח לשמוע על מטפל מקצועי, בירושלים (אינני יודע כיצד פותחים אשכול, אז תפסתי כאן טרמפ)
אני שמעתי ומכירה הרבה שנעזרו ביהודה אורבוך,ואני, אשמח לשמוע על מטפל מקצועי, בירושלים (אינני יודע כיצד פותחים אשכול, אז תפסתי כאן טרמפ)
ואני, אשמח לשמוע על מטפל מקצועי, בירושלים (אינני יודע כיצד פותחים אשכול, אז תפסתי כאן טרמפ)
שמעתי דברים טובים מאד על ר' חיים גולדמן
050-4166993,
גר בשכונת נאות הפסגה, מקבל גם בקליניקה בכניסה לעיר.
עובד בגישה רגשית - טיפול ממוקד שינוי קצר מועד - שיטה שחותרת לזיהוי השורש לקושי דרך זיהוי המוקד שלו בהווה ומשם לריפוי בבסיס שנוצר בעבר, משלב כלים נוספים, כמו CBT ועוד.
המלצות - בחלק המקצועי אפשר לברר אצל ד"ר אורה כהן - פסיכולוגית שמכירה היטב את העבודה שלו,
בחלק התורני - אפשר לברר עליו אצל הרב קסלר, הרב פוזן מנאות הפסגה, הגר"ש רוזנבלט, ועוד.
המשפט המודגש לא ברור כל כך,הכבוד והמקום שר' חיים נותן למטופלים זה ממש משהו שנותן תחושה לא פשוטה
נשמע יותר שאתה לקוח שלו...יכול להעיד באופן אישי!! מהיכרות קרובה (לא, הוא עדיין לא לקוח שלי)
לא לקוח שלו - גם אם כן אני לא יגלה כאן...נשמע יותר שאתה לקוח שלו...
הוא מטפל מוסמך? או בוגר קורסים ובעל גישה מיוחדת
תברר על יחזקאל קראוסאשמח לקבל מידע על מטפל בתחום ההעצמה והביטחון העצמי לילד כיתה ח' במודיעין עילית
כמדומני הוא עובד בקבוצות.אני חושבת שיש שם אחד בשם רפאל גריינמן שעוזר הרבה לבחורים.
אומרים שהוא אלווווווףףףף !!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים