דרוש מידע מחפש מידע על מעלית הלפרין לשבת מה ההבדלים בין שאר החברות

• הוסף לסימניות
אם משהו יכול להסביר מידע
יש לנו בבנין מעלית של הלפרין לפיקוד שבת
אשמח לדעת מידע תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מידע?
אני רק מקווה שזה לא יעשה לכם מה שזה עשה לנו שכל הטכנאים טוענים שכל הבעיות במעלית באות בגלל הפיקוד של הלפרין.

• הוסף לסימניות
1666170994487.png

1666172238333.png

קבצים מצורפים

• קובץ ישורון כט.PDF
    KB 564.7 · צפיות: 90
  • הוסף לסימניות
@נסיך אוסטרי ---
בכל אופן אין עניין לפתוח פה את הנושא ההלכתי וההשקפתי בעניין יש על מלא מידע בפורום לתורה מי שרוצה.
אני דיברתי על פרקטיקה שהמעלית שלנו עושה לנו מלא בעיות באמצע השבוע וזה בגלל ההתקן שבת, וחברות מעליות לא מוכנות לקחת את השירות על עצמם רק אם נעבור לצומת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני דיברתי על פרקטיקה שהמעלית שלנו עושה לנו מלא בעיות באמצע השבוע וזה בגלל ההתקן שבת, וחברות מעליות לא מוכנות לקחת את השירות על עצמם רק אם נעבור לצומת.
בזה אתה אכן צודק אני קניתי דירה בפרויקט ולשאלתי למה עושים מעלית של צומת ולא של הלפרין אז הם אמרו שהלפרין לא עובד עם החברות הגדולות היום וזה גם לא מתאים לבנינים גבוהים, אבל בכל מקרה זה לא קשור לאשכול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
כיון שנושא האשכול הוא על מעלית קיימת ובסה"כ הוא רוצה מידע איך להשתמש והאם מותר להשתמש, וממילא אין שום קשר לתשובה שענית.

בזה אתה אכן צודק אני קניתי דירה בפרויקט ולשאלתי למה עושים מעלית של צומת ולא של הלפרין אז הם אמרו שהלפרין לא עובד עם החברות הגדולות היום וזה גם לא מתאים לבנינים גבוהים, אבל בכל מקרה זה לא קשור לאשכול.
לא הבנתי איפה ראית מה נושא האשכול ואיזה מידע הוא רוצה?
בדיוק זה מה ששאלתי איזה מידע והוא לא ענה. אז רק עדכנתי על בעיות שקיימות אצלנו, ואני חושב שזה נתון מאוד חשוב שאנשים צריכים לדעת (אני אישית לא משתמש בכלל במעלית שבת) אם הם מעדיפים מעלית שבת מהודרת או מעלית כל השבוע שעובדת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי איפה ראית מה נושא האשכול ואיזה מידע הוא רוצה?
בדיוק זה מה ששאלתי איזה מידע והוא לא ענה. אז רק עדכנתי על בעיות שקיימות אצלנו, ואני חושב שזה נתון מאוד חשוב שאנשים צריכים לדעת (אני אישית לא משתמש בכלל במעלית שבת) אם הם מעדיפים מעלית שבת מהודרת או מעלית כל השבוע שעובדת
מצטער שלא עניתי עד עכשיו.
(משום מה הפסקתי לקבל התראות פתאום ולא ידעתי שהגיבו אח"כ)
בכל אופן
המידע שאני מתכוון מה ההבדל בין הלפרין לשאר החברות מבחינת התפעול כלומר למה הלפרין יותר מהודר באלו דברים?
באמת הייתי צריך להדגיש את השאלה כך סליחה!!!
אבל גם מה שהבאתם למעלה ושאר הכותבים
זה גם מידע מעולה ומצויין.

אבל שוב מעוניין לדעת על ההבדלים
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה