דרוש מידע מחפש מידע על שכונות ירושלים ועל הזרמים שגרים שם

• הוסף לסימניות
זאת אומרת מה האיפיון של כל שכונה ושכונה משכונות ירושלים.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להתמקד במס' שכונות, ואז יענו לך יותר מהר

• הוסף לסימניות
מה את רוצה לעשות עם המידע הזה? את צריכה מידע ממוקד למס' שכונות או מידע כללי יותר?

• הוסף לסימניות
כנראה התחילו להתכונן לבחירות לעיריה :)

• הוסף לסימניות
ממש לאאני עדיין לא מחפשת יצוג בכנסת..או בממשלה
עבודה על ירושלים לאחת הבנות.:p:p:p:p:p

• הוסף לסימניות
תכתבי שמות של שכונות וננסה לעזור

• הוסף לסימניות
תבדקי אולי בנתונים שיש ב"מדלן"
יש שם סקרים על סוגי אוכלוסיות וכו לפי גרף

• הוסף לסימניות
הר נוף.
בית וגן
קרית יובל
ימין משה

אני לא יודעת מי המורה שנתנה את המשימה הזו, אבל היא כנראה לא ירושלמית.
נו, באמת. אלו לא שכונות של 'זרמים' יש הכל בכל שכונה ודי.
המורות תתכבדנה להפסיק לתת שיעורי בית להורים, קל וחומר לאנשי פרוג.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מי המורה שנתנה את המשימה הזו, אבל היא כנראה לא ירושלמית.
נו, באמת. אלו לא שכונות של 'זרמים' יש הכל בכל שכונה ודי.
המורות תתכבדנה להפסיק לתת שיעורי בית להורים, קל וחומר לאנשי פרוג.
דווקא אני ירושלמית שהכרתי כל פינה בסביבתינו...והיום הכל השתנה...אני לא מתמצאת..וכשאני למשל מחפשת מקום עבודה או גינה יפה או מה שלא יהא ורוצה לדעת מה ומי הציבור שגר שם איני יודעת לצערי...הרבה שכונות שבזמני לא העזנו להכניס את ראשינו לשם לא ביום ובטח לא בלילה...נהיו היימיש היימיש והתפלאתי לראות שם באחד הלילות שיצא לי לעבור משם נשים ירושלמיות צועדות הליכה לילית בבטחון רב...
כמו כן היה באיזה חו"המ שילדי רצו לנסוע אנשהו ונחרדתי לכזה מקום??? זה לא מקום לציבור שלנו..
וילדי סברו את אזני על תהפוכות השכונה ושכמעט לגמרי חרדי שם ולא הבינו על מה היתה המהומה שאמאלה שלהם הזדעזעה...אז דווקא על אף שלי אין את העבודה ..דווקא מסקרן אותי להכיר את יושבי עיר הבירה

• הוסף לסימניות
שכונת רמות לפי מה מחולק ?
והר נוף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה