מחפש מידע על תוכנה לניקוי המחשב Glary

• הוסף לסימניות
שלום

האם מישהו יודע האם התוכנה Glary לניקוי המחשב היא אמינה, כמו חברתה CCleaner,

וא"כ בכל התכונות? היא נראית לי יותר משוכללת.

וסתם שאלה אם היא אמינה מדוע היא לא מוכרת [לפחות לי] בציבור?

אשמח למידע

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
גלרי יוטיליטיז
אמינה כן,

כמה זה נצרך לא יודע....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
CCleaner היא סבירה רק אם מבטלים תניקוי החכם ולא עושים איחוי רישום ודומיו
ומבטלים אותה ברקע
מעניין אותי ביותר
התקנתי לאחרונה ccleaner ונראה לי שהיא מאיטה לי ביצועים
איך עושים את כל הנ"ל?
1. מבטלים תניקוי החכם
2.לא עושים איחוי רישום (מה זה???)
3. מבטלים אותה ברקע

אשמח למידע
תודה

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה 1.JPG
‏‏לכידה 3.JPG
‏‏לכידה.JPG

1. ניקוי רישום
2. הרצה כשהמחשב מופעל
3. ניקוי חכם

• הוסף לסימניות
התמונות לעייל - זה מה שצריך להיות בסופו של דבר ההגדרות?
כי לגבי התמונה הראשונה- לא היה לי מה לשנות
בתמונות הבאות - הסרתי את כל הסימונים שהיו אצלי - ובאמת כנראה הפריעו למחשב לפעול

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בתמונה הראשונה זה מה שכותבים סרוק עבור סוגיות לדעתו של @דודכהן לא כדאי ללחוץ על זה
לא לוחצת על שום דבר שלא ברור לי
מעולה
מקוה שהורדת ההפעלה האוטומטית תעזור למחשב להאיץ ביצועים (הוא סתם ככה ישן וחלש...)
תודה

• הוסף לסימניות
וסתם שאלה אם היא אמינה מדוע היא לא מוכרת [לפחות לי] בציבור?
לא ראינו/לא שמענו אינו ראיה
האם העובדה שמערכת הפעלה בשם microsoft Windows ידועה לכל העולם ואשתו מעיד על טיבו, טבעו ואיכותו ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה