דרוש מידע מחפש מישהו שהתייחס לאחריות שיש לי על נגן שנקנה לפני חודש

• הוסף לסימניות
קניתי נגן סמארט טאצ' של חברת סמוויקס 280 ש"ח במרכז המחשב בירושלים לפני כשלושה שבועות והטאצ' לא עובד טוב וגם הנגן נכבה פתאום מלא פעמים הלכתי לחנות ואמרו לי שהאחריות היא רק מול החברה ויש להם מעבדה במלכי ישראל, הלכתי למעבדה וכמובן שהיא היתה סגורה והיא פותחת רק בימים נורא מסוימים בערך לשעה וכמובן שהשבוע סגור עמכם הסליחה, מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
זה היתרון של חברות שנותנים אחריות בחנות

• הוסף לסימניות
לי נאמר בחנות שחברת אקיטו באם יש בעיה אני מביא את זה לחנות והחברה אוספת את זה מהחנות ומחזירים לחנות.

• הוסף לסימניות
חברת סמוויקס נותנת שירות מטומטמת על אחריות
איך אמר לי פעם איזה מוכר כשאמרתי לו שלקחו
את הנגן שלי לתיקון וחזר אחרי שבועיים ! אותו דבר:
אסור לי להגיד אבל בדרך כלל לא עושים כלום...

• הוסף לסימניות
קניתי נגן סמארט טאצ' של חברת סמוויקס 280 ש"ח במרכז המחשב בירושלים לפני כשלושה שבועות והטאצ' לא עובד טוב וגם הנגן נכבה פתאום מלא פעמים הלכתי לחנות ואמרו לי שהאחריות היא רק מול החברה ויש להם מעבדה במלכי ישראל, הלכתי למעבדה וכמובן שהיא היתה סגורה והיא פותחת רק בימים נורא מסוימים בערך לשעה וכמובן שהשבוע סגור עמכם הסליחה, מה ניתן לעשות?
אין טלפון על הדלת של המעבדה? תתקשרו
הרבה פעמים זה רק נראה סגור וזה לא סגור באמת
יותר מפעם אחת הם תיקנו לי שם נגן שהיה באחריות

• הוסף לסימניות
חברת סמויקס ידועה בשירות גרוע.
הסיבה היא כמובן המחיר, אין להם רווח גדול כ"כ כדי לתת שירות הוגן.
וגם החנות לא מרוויחה הרבה על נגן כדי לשבור את הראש עם החברה.
באקיטו למשל אתם משלמים 50-70 יותר על מכשיר אבל אתם מקבלים שירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה