מחפש מסעדה בשרית בירושלים עם הכשר למהדרין

• הוסף לסימניות
שמעתי שאנטריקוט עברו ופתחו מחדש זה נכון?
ואם כן לאיפה
1707730360435.png

• הוסף לסימניות
@א.ש! אני הייתי שם שבוע שעבר ביום רביעי חיפשנו מקום לשבת זה היה כבר בשעה די מאוחרת ונכנסנו לאנטריקוט ואמרו לנו שכבר סגור אז בסוף הלכנו למקום אחר שאני לא זוכרת את השם שלו אבל גם מסעדה בשרית לא רודריגז מקום אחר שגם היה מאוד טעים בכל אופן זה עדיין נמצא שם בהר חוצבים כי זה ממש קרוב לרודריגז
אבל אני יוכל לפרט לך יותר באישי אם תרצה על האוכל שם

• הוסף לסימניות
@א.ש! אני הייתי שם שבוע שעבר ביום רביעי חיפשנו מקום לשבת זה היה כבר בשעה די מאוחרת ונכנסנו לאנטריקוט ואמרו לנו שכבר סגור אז בסוף הלכנו למקום אחר שאני לא זוכרת את השם שלו אבל גם מסעדה בשרית לא רודריגז מקום אחר שגם היה מאוד טעים בכל אופן זה עדיין נמצא שם בהר חוצבים כי זה ממש קרוב לרודריגז
אבל אני יוכל לפרט לך יותר באישי אם תרצה על האוכל שם
@שמוא דו שאל אם אנטריקוט עברו מיקום
הכתובת שלהם הייתה בעבר המרפא קרוב לרודריגז כיום אנטריקוט בסוף רחוב קרית המדע.
1707731885161.png

• הוסף לסימניות
מאוד עמוס. צריך לקבוע תור מראש
תודה, עכשיו אני נזכרת שבאמת לפני כמה חודשים חיכנו הרבה זמן עד שבאמת החלטנו שעדיף כבר ללכת למקום אחר
אז תודה על התזכורת הפעם נזמין מקום
וחוץ מזה מה את אומרת שם על האוכל ?

• הוסף לסימניות
תודה, עכשיו אני נזכרת שבאמת לפני כמה חודשים חיכנו הרבה זמן עד שבאמת החלטנו שעדיף כבר ללכת למקום אחר
אז תודה על התזכורת הפעם נזמין מקום
וחוץ מזה מה את אומרת שם על האוכל ?
שמעתי שמעולה
כי כאמור - היה עמוס ושכחנו תמיד להזמין

• הוסף לסימניות
@שמוא דו שאל אם אנטריקוט עברו מיקום
הכתובת שלהם הייתה בעבר המרפא קרוב לרודריגז כיום אנטריקוט בסוף רחוב קרית המדע.
צפה בקובץ המצורף 1574806
יכול להיות שאני טועה אבל אני הייתי שם גם לפני איזה ארבעה חודשים וגם שבוע שעבר ניסיתי ולשמחתי כבר היה סגור..
וזה היה כבר במקום הזה אולי הם עברו כבר לפני תקופה ארוכה
תכלס מה שבטוח שאני כתבתי בוויז אנטריקוט לא יודעת עם נסעתי ברכב יותר מדקה שתיים וכבר הגענו לשם
אולי באמת ברגל זה יותר משמעותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה