דרוש מידע מסעדה בשרית טובה בירושלים

• הוסף לסימניות
אנטריקוט-הייתי בארוע ככה שזה לא משקף שירות אבל לא היה נראה שמידי מפוצץ.
רודריגז- נחמדה אבל מפוצצת בד"כ
נויה- לא הייתי אבל קיבלתי עליה המלצות סותרות (50-50 מרוצים ומאוכזבים)
מסעדת בשרים 33- לא הייתי אבל הבנתי שצריך להזמין מקום מראש ושירות מעולה
יש את skyline שזה יקר מאוד אבל נראה לי היא הכי שווה.

בכולם לא אכלתי בשרי.

קוריץ שהומלץ פה זה אוכל טעים ומחיר עממי אבל לא מסעדה.

• הוסף לסימניות
קבלרו מעולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי שווה נסיעה קצרה למסובין
ליד בית שמש
שירות מעולה, ואוכל ברמה מעולה
זה מה שאנחנו תמיד עושים.
שירות מעולה, אוכל טעים ומגוון, לא מדי יקר, ויש חניה :).

• הוסף לסימניות
מתוך הרשימה - אנטריקוט בטוח לא! מכל הסיבות שציינתם - השירות לא משהו, יקר בטירוף ומפוצץ עוד יותר...
נויה ורודריגז שניהם בסדר גמור...
זה לא סותר אחד את השני?
אם השרות לא טוב ומאד יקר כנראה המקום לא היה מפוצץ...

וצריך להזהר מאד עם לשוה"ר, זה שנפלת על היום דפוק לא אומר שהמקום כך וצריך להכפיש אותם

ולא, אין לי מניות, ואין לי קשר לשם

• הוסף לסימניות
זה נכון מאוד,
אני נפלתי פעם במסובין על יום לא מוצלח
וזה בהחלט לא אומר שזה לא מקום טוב

• הוסף לסימניות
יש את את מסעדת "קרויזער" ליד ישיבת מיר.
אוכל טעים ומשובח. מחירים סבירים ומקומות נוחות לשבת.
בהשגחת ה"עדה החרדית"

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה