בקשה מחפש מספר טלפון של רב שאפשר לשאול אותו שאילה סבוכה בחושן משפט[לא דין תורה]

• הוסף לסימניות
ר' נפתלי נוסבוים
(אין לי מספר, אבל עונה בסבלנות).

• הוסף לסימניות
הרב סילמן מקבל כל לילה וכל בוקר בביתו,
הזמנת תור בשעה 10 בלילה בדיוק,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרב שריאל רוזנברג- אב"ד בני ברק
אם יש לכם ספר טלפונים של ב"ב בטח יש שם מספר
אם לא אני אחפש

• הוסף לסימניות
הרב צבי שפיץ
בעמח"ס משפטי התורה ועוד
02-5867901

• הוסף לסימניות
שאלתי פעם את רב הקהילה שלנו שהוא גם דיין איזה שאלה ממונית, והוא לא הסכים לשמוע אותי. אמר לי שאסור לדיין לשמוע צד אחד.
בסוף אמרתי לו שאני לא מתכוון לתבוע אף אחד אלא רק לדעת אם אני חייב לשלם לפנים משורת הדין. לתשומת לבך.

לסקרנים: השאלה היתה על נהג הסעות שאיחר משמעותית וקנסתי אותו על דעת עצמי בכמה עשרות שקלים. אמר לי להחזיר לו.

• הוסף לסימניות
הרב הגאון יעקב שלמה מוזסון שליט"א - יש לו כח הפסק
משכונת רמות...
025871816

• הוסף לסימניות
הרה"ג ר' אברהם בוטרמן
0527163637

• הוסף לסימניות
דיין בי"ד לממונות הרב אפרים שימלמן 054-8417511

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה