דרוש מידע מחפש מקום שאפשר לעשות 'מנגל' באיזור קרית שמונה והסביבה

• הוסף לסימניות
תעשו בוויז גשר הלהבות מקום מטורף על המים אבל כרגע אין תאורה בלילה(עושים שם פארק)

• הוסף לסימניות
מעלה תמונה מקווה שתבינו , מסודר שם מאבנים מקום לשבת ובאמצע אבן גדולה המשמשת לשולחן ( לא שולחנות וספסלים אבל אבנים...)

קבצים מצורפים

• 20210404_160734.jpg
    20210404_160734.jpg
    KB 619.4 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג איך קוראים למקום...
אבל פעם הבנים אצלנו במהלך טיול בצפון חיפשו בית כנסת והוויז הביא אותם לבית כנסת בקרית שמונה...
כשהם סיימו את התפילה הם אמרו לנו שהם שומעים זרימה של מים,
חיפשו - ומצאו, יש שם שטחים של פארק עם החל כזה לעשות שם מנגלים.
אין לי מושג איך קוראים לפארק...
אם מישהו מזהה ויכול לעזור להם עם שם -
יהיה מצוין...

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך קוראים למקום...
אבל פעם הבנים אצלנו במהלך טיול בצפון חיפשו בית כנסת והוויז הביא אותם לבית כנסת בקרית שמונה...
כשהם סיימו את התפילה הם אמרו לנו שהם שומעים זרימה של מים,
חיפשו - ומצאו, יש שם שטחים של פארק עם החל כזה לעשות שם מנגלים.
אין לי מושג איך קוראים לפארק...
אם מישהו מזהה ויכול לעזור להם עם שם -
יהיה מצוין...
פארק הזהב קריית שמונה

• הוסף לסימניות
אפשר בנחל חזורי זה 20 דק מקרית שמונה
אין שם תאורה אקטואלי לשעות היום
לכתוב בוויז נבי חזורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה