מחפש מקום שקט למסיבת יומולדת יש לכם???

• הוסף לסימניות
שלום
אני מחפש מקום שקט עם שולחנות וספסלים מואר ועם גישה נוחה לתחבורה..
אם יש לכם אודה אם תכתבו כאן..

• הוסף לסימניות
טיילת נתניה, ניתן לאכול בגלי צאנז
בדרך לנתניה יש מקום לא מוכר בשם 'ארסוף קדם' מקום מהמם, תבדוק אם האוטבוס לנתניה עוצר שם..., (בלילה אין תאורה)
רידינג תל אביב
המרפסת של המדינה ביישוב פדואל

• הוסף לסימניות
ברידינג ובטיילת נתניה אין מקומות עם שולחנות וספסלים יש רק ספסלים..
אני מדגיש שאני מחפש מקום שיש שולחנות וספסלים..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גני יהושוע.
ובכלל לאורך פארק הירקון
בערבים רגילים שקט שם.
לא בבין הזמנים.

• הוסף לסימניות
הפארק הלאומי ברמת גן.

• הוסף לסימניות
צוקי ארסוף, [ככה בוויז] זה מול חמי געש בערך.
מקום מדהים מסלול הליכה של 5 דקות לחוף ים ריק.
אין ספסלים וכו'

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
יש את מצפה מודיעין.
חובה לכל קס'ניק!
גם קרוב גם נוח.

• הוסף לסימניות
איפה זה??
מנסה לחפש בגוגל ולא מוצא..
מה יש שם???
סירקין הספורטק
גינה נחמדה. שולחנות לפיקניק. מתקני כושר.

אם כבר הייתי מציעה את הפארק הגדול מול בלינסון. אסור לעשות על האש אבל אם לא תכננתם זה דווקא לטובתכם (בלי ריח וכו'). עד 12 בלילה או עד 2, תלוי באיזה יום. תחבורה נוחה, קניון ליד.

• הוסף לסימניות
"פארק ברוקלין" - ברמת אלחנן...
72.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה