בקשה מחפש מקרים של אנשים עם בעיות נפש שנפתר על ידי עבודה פיזית

• הוסף לסימניות
כשאומרים עזרה ראשונה,
מתכוונים שיש עכשיו החמרה,
או תסמינים של אובדנות או מחשבות על אובדנות, או פגיעה בסביבה, או סימפטומים של פסיכוזות וכדומה.
כשלא מדובר בכזה דבר-
הולכים לפסיכיאטר, והוא ממליץ על הבית חולים במתאים ביותר לאותו אדם בכל ההקשר הרחב.
אם אין תור לפסיכיאטר- אפשר ללכת לרופא משפחה, הוא יוכל לעזור בהפניה.
בן אדם לא בא ומאשפז את עצמו בלי שום הפניה,
אלא אם כן יש סמפטומים חמורים כמו שאמרתי.

• הוסף לסימניות
דווקא במשבר נפשי-בדכאון?
כי בכלל לא בכל התחומים זה ככה.
אין לי מושג, את האמת
סיפרה לי את זה מי שהיתה מאוזפזת גם שם ובבית חולים נוסף במרכז, והפליאה בשבחי תל השומר ביחס למקום האשפוז השני, שהחוייה בו היתה משפילה (מאנשי מקצוע שמעתי שהיא צודקת, למרבה הצער).

• הוסף לסימניות
אם באמת אין כרגע את הסימפטומים הנ"ל
אז לדעתי זה האיש.
לא ללכת לעסקנים!!
הם יכולים יותר להזיק,
תנו למומחים לטפל,
ותפסיקו לזלזל באנשים שלומדים שנים על גבי שנים את המקצועות שקשורים לעולם הטיפול בנפש.
תואר זה לא צחוק-
הכל מבוסס על מחקרים של עשרות שנים ואפילו מאות, עם הרבה נסיון מקצועי.
נפש זה לא משחק.
נראה אתכם הולכים למנתח בניתוח לב פתוח שהוא עסקן,
נראה לי שלזה לא תסכימו.
אבל משום, כשמדובר בתחום הנפש, אנשים מאבדים את זה לגמרי.
אני פוגשת בסוף את האנשים שבאים אליי עם כל מיני בעיות וכדורים פסיכיאטרים שעסקנים נתנו,
ועד היום האנשים הללו סובלים מהתוצאות.
@כל יום אני לא מדברת אלייך אישית, פשוט העלת את הנושא, אז היה חשוב לי לכתוב.

• הוסף לסימניות
לא ללכת לעסקנים!!
הם יכולים יותר להזיק,
תנו למומחים לטפל,
ותפסיקו לזלזל באנשים שלומדים שנים על גבי שנים את המקצועות שקשורים לעולם הטיפול בנפש.
תואר זה לא צחוק-
הכל מבוסס על מחקרים של עשרות שנים ואפילו מאות, עם הרבה נסיון מקצועי.
נפש זה לא משחק.
נראה אתכם הולכים למנתח בניתוח לב פתוח שהוא עסקן,
נראה לי שלזה לא תסכימו.
אבל משום, כשמדובר בתחום הנפש, אנשים מאבדים את זה לגמרי.
אני פוגשת בסוף את האנשים שבאים אליי עם כל מיני בעיות וכדורים פסיכיאטרים שעסקנים נתנו,
ועד היום האנשים הללו סובלים מהתוצאות.
@כל יום אני לא מדברת אלייך אישית, פשוט העלת את הנושא, אז היה חשוב לי לכתוב.
אני מבין את הכעס אבל למה החלטת שהוא עסקן ?
כי הוא ממש לא
הבן אדם למד ומשתלם כל הזמן
בהרבה מכללות וכדו'

• הוסף לסימניות
האם ייתכן שרוב הבעיות הנפשית נפתרות מבחינת חובת השתדלות בסדר יום ועבודה פיזית?
בעיות נפשיות מאובחנות יכולות להחמיר אם לבן אדם אין סדר יום וסביבה שטוב לו בה, ויכולות קצת להתאזן כשלהפך.
אבל זה לגמרי לגמרי לא טיפול ולא פותר את הבעיה.

הערת אגב: פעילות גופנית גורמת לגוף להפריש הורמונים שמעלים את מצב הרוח אבל זה בשום פנים לא תחליף לתרופות או טיפול במקרים שצריך את זה.

• הוסף לסימניות
התמוטטות נפשית:
חוסר יכולת לישון (למעלה משבוע)
תוקפנות
אימפולסיביות
להתחמק מאישפוז יכול להיות הרבה יותר גרוע. בתי הקברות מחוץ לגדר מאכלסים כנראה לא מעט אנשים שנמנעו מאישפוז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה