מחפש מתכנת טוב לבניית מערכת CRM לעסק

• הוסף לסימניות
היי חברים

זימן הקב"ה לידי לקוח רציני לבניית CRM מותאם לעסק.
מפה לשם אני לא מגיע לזה ב"ה.. בתקופה זו אני עסוק בקורסים ותמיכת לקוחות + 2 פרויקטים פתוחים.

אני אחרי שעות ע"ג שעות של הבנת העסק והצרכים, הכל ברור בע"פ ובראש, אך עדיין לא בוצע דבר.
כעת אני מחפש להעביר את הלקוח למישהו שיכול לתת מענה מושלם לפרויקט.

הלקוח מכיר את השוק ואת האפשרויות העומדות בפניו לקחת מישהו אחר, אך הוא סומך עלי (ועל ההמלצות החמות ב"ה שהפנו אותו אלי..).
כך שאני מחפש בעצם שת"פ ואני יתווך בין הלקוח(ות, כן. צריך גם הרבה לגשר בין המנהלים שם) למפתח והמעצבת (יש כבר כמה מעצבות בקנה).

אז, אם אתה מתכנת תותח עם קבלות, שמחפש לקבל פרויקט טוב בלי הכאב-ראש של הלקוחות (ובורותם בנושא) ישירות, ובלי צורך לתמוך בעתיד במערכת ובשו"שים עתידיים ואתה מתכנת בקוד פתוח (php ודומיו) שלח לי בפרטי או במייל lamdan.yadan בג'ימייל, עם הנושא שת"פ לבניית CRM (אני פשוט עושה מסנן אוטומטי..) ואשמח להתקדם.

תודה

• הוסף לסימניות
אולי בכ"ז מישהו רציני?
פרטים נוספים חסרים?

ניתן לפנות אלי בפרטי או במייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה