מחפש נטבוק עם איכות של נייד רגיל

• הוסף לסימניות
בשנים האחרונות היה לי קושי רב בהתניידות עם הנייד הגדול והכבד שלי [15.6], ולפני כשנתיים נאלצתי לקנות גם נטבוק כדי שאוכל לעבוד בכל מקום, אך דא עקא, שהנטבוק [HP] האכיל אותי מרורות פעם אחר פעם, זז כמו צב, והוציא לי את הנשמה, אינספור תקלות ובזבוזי זמן, המתנה משוועת לפעמים לפעולות פשוטות יחסית. שלא לדבר על האטה בגלישה וכו' וכו'.
כל הזמן חפשתי נטבוק עם ביצועים איכותיים, אני עובד עם 4-5 תכנות פשוטות במקביל [לא גרפיקה או דברים כבדים], ורציתי משהו נורמלי, חפשתי דבר ראשון שהמעבד לא יהיה ATOM, כי כפי שהבנתי זהו שורש הבעיה של הזוועה הזאת...
הבעיה היא, שפשוט א"א למצוא בשוק מחשב בגודל נטבוק 10.1, עם ביצועים יותר טובים, פחות או יותר כולם משתמשים עם המעבד הדפוק, ולקחת אייפד או רעיון אחר למחשב לא מתאים לי.

לאחרונה קבלתי הצעה רצינית למחשב לנובו [לא נטבוק] בגודל 12.5 אינ', אני כבר קרוב ליאוש, ובלית ברירה אאלץ לקנות אותו, הוא הכי קטן שמצאתי עם ביצועים מעולים, ובהחלט אני מרוצה מהמפרט. אבל בכל זאת, הוא מעט גדול עבור תנאי העבודה שלי.
לפני שאני קונה אותו, רציתי לשאול, אולי בכל זאת מישהו יודע על מחשב שיתאים לי יותר -
הדרישות הכי חשובות,
גודל - 10-11 אינ',
סוללה - שתחזיק מעמד לפחות 7 שעות,
מעבד - אני ממש לא מחפש משהו מהיר וחדיש, איני גרפיקאי ולא עובד גם עם משהו דומה, רק שלא יהיה ATOM, ושיעבוד נורמלי, כמובן עם זכרון RAM איכותי [יתכן שאפי' יספיק 2 GB?]
עדיפות גבוהה מאוד למודם מובנה [אפשרות להכנסת סים]
מחיר - אפי' סביבות 3000 ש"ח, ואם לא תהיה ברירה, אולי אפי' יותר, [מה לעשות?! פרנסה...]
תודה

• הוסף לסימניות
יש הרבה הצאות ברשת אבל לא מצאתי פרטים לגבי זמן הסוללה, אבל תחפש ב ZAP ותתקשר לברר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;938825:
יש הרבה הצאות ברשת אבל לא מצאתי פרטים לגבי זמן הסוללה, אבל תחפש ב ZAP ותתקשר לברר.
אני חסום, ולא שייך כרגע לפתוח לי את האתר הזה,
בכל אופן דברתי עם אחד שעשה חיפוש, ופסלנו הרבה מחשבים בגלל הגודל והסוללה,
וזה בעצם העיקר, אבל הוא אמר שלא שולל שאם אעשה חיפוש רציני, אולי אמצא משהו.
לכן בקשתי רק ממי שיש לו נסיון עם כזה מחשב, או שבמקרה נתקל בזאפ וכדו' בכזה דבר.

• הוסף לסימניות
במחיר הזה, לך על טאבלט איכותי עם מקלדת בנפרד.

יש להם מודם G3 שמאפשר גלישה מכל מקום, זמן סוללה ארוך, ועוד יתרונות שאתה מחפש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;938867:
במחיר הזה, לך על טאבלט איכותי עם מקלדת בנפרד.

יש להם מודם G3 שמאפשר גלישה מכל מקום, זמן סוללה ארוך, ועוד יתרונות שאתה מחפש.

תודה, קבלתי כזו הצעה, אבל כאמור לא מתאים לי, אני צריך מחשב רגיל לכל דבר גם במראה שלו.

• הוסף לסימניות
טאבלט עם מקלדת מתפרקת ומסך 10' או 11' נראה כמעט בדיוק כמו מחשב רגיל, אבל זה לשיקול דעתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;938885:
טאבלט עם מקלדת מתפרקת ומסך 10' או 11' נראה כמעט בדיוק כמו מחשב רגיל, אבל זה לשיקול דעתך.

מעניין, הבנתי שלא בדיוק, האם תוכל למצוא לי ברשת תמונה ברורה של זה, ומפרט?
עוד דבר הבנתי, שיש בו משהו פחות מבחינת ביצועים, שימוש בכמה תכנות, באופיס וכו'. לא כך?
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה