אני צריך ניקוד לחוברת 100 עמודים מי מתעסק בזה?
פ פלג בן שטרית משתמש פעיל עימוד ספרים בוגר מכללת פרוג 21/2/20 הוסף לסימניות #1 אני צריך ניקוד לחוברת 100 עמודים מי מתעסק בזה?
ע עםהספר משתמש חדש 23/2/20 הוסף לסימניות #2 אני פנויה לעבודת ניקוד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מ מ.לוינגר משתמש מקצוען עיצוב גרפי 23/2/20 הוסף לסימניות #3 'נקודת חן' מקצועית מאוד <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ח חברה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עריכה תורנית • 23/2/20 הוסף לסימניות #4 אשמח גם, ותק ונסיון של שנים מייל באישי
ע ערך רב משתמש פעיל עריכה תורנית 23/2/20 הוסף לסימניות #5 אני ממליץ בכל לב על <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> היא מקצועית מאד ויש לה נסיון רב בעבודה עבור מכונים גדולים.
אני ממליץ בכל לב על <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> היא מקצועית מאד ויש לה נסיון רב בעבודה עבור מכונים גדולים.
פרוגבוט תוכן שיווקי ״ירקתי לתוך מבחנה וירדתי 51 ק״ג כמו קסם״ פריצת דרך ישראלית בשיתוף ביה״ח ׳אסף הרופא׳ לחצו כאן לפרטים מלאים> וקראו את העדויות ← פרסומת
״ירקתי לתוך מבחנה וירדתי 51 ק״ג כמו קסם״ פריצת דרך ישראלית בשיתוף ביה״ח ׳אסף הרופא׳ לחצו כאן לפרטים מלאים> וקראו את העדויות ← פרסומת