מחפש סאונדים של מוזיקת רוק ישנה דחוף

• הוסף לסימניות
דברים כאלה בדרך כלל מאוד קל לשחק עם האפקטים המובנים. אם תעלה דוגמא מסויימת נוכל יותר לעזור

אוף... איך אתם, הקלידנים, נהנים מהקלטות של צלילים?
אם אתה רוצה חשמלית ישנה, קח גיטריסט עם גיטרה ווינטייג', או שתשמע את ג'ימי הנדריקס או אלוויס פרסלי...

לעניין: אני לא קלידן, אבל כגיטריסט אני יכול לומר לך, שאם בגיטרה מדובר בסה"כ באפקט הדיגיטלי של המולטי שלך, או באפקט האנלוגי (הרבה יותר יפה ושווה, וגם הרבה יותר יקר) שקנית במיוחד [כן, בכלים של היום אפשר לנגן רוק ובלוז שישמעו כמו לפני 50-60 שנה ומעלה], אז אני בטוח שבקלידים ה-מן הסתם לא זולים ולא ישנים שלך, יש את הפונקציה המתאימה.

אגב, לתשומת לבכם- כגיטריסט אני מזהה המון פעמים מתי זו גיטרה אמתית ומתי זה קלידן. הדינמיקה שונה לגמרי כשמנגנים על צוואר או על מקלדת.

• הוסף לסימניות
אוף... איך אתם, הקלידנים, נהנים מהקלטות של צלילים?
אם אתה רוצה חשמלית ישנה, קח גיטריסט עם גיטרה ווינטייג', או שתשמע את ג'ימי הנדריקס או אלוויס פרסלי...

לעניין: אני לא קלידן, אבל כגיטריסט אני יכול לומר לך, שאם בגיטרה מדובר בסה"כ באפקט הדיגיטלי של המולטי שלך, או באפקט האנלוגי (הרבה יותר יפה ושווה, וגם הרבה יותר יקר) שקנית במיוחד [כן, בכלים של היום אפשר לנגן רוק ובלוז שישמעו כמו לפני 50-60 שנה ומעלה], אז אני בטוח שבקלידים ה-מן הסתם לא זולים ולא ישנים שלך, יש את הפונקציה המתאימה.

אגב, לתשומת לבכם- כגיטריסט אני מזהה המון פעמים מתי זו גיטרה אמתית ומתי זה קלידן. הדינמיקה שונה לגמרי כשמנגנים על צוואר או על מקלדת.
התכוונתי בדיוק לשמות האלה ולתקופה הזאת. רק לא הבנתי איך עושים את הפונקציה הזאת יעזור לי מאד מאד אם תפרט, יש לי PA3.

• הוסף לסימניות
אני לא קלידן (לגבי הדגם שציינת), אבל אנסה לעזור לך ולברר עם גיטריסטים שאני מכיר. אני מאמין שאתה יכול למצוא הרבה סרטונים ביוטיוב וכו' שמיועדים לנגני חשמלית שיסבירו בדיוק איזה אפקטים צריך.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא בדקתי את תוכן רוב הדברים, מקוה שזה רלוונטי. במקביל אני מחכה לתשובות מחברים.

ג'ימי הענדריקס:

עלוויס פרעסלי:

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה