עזרה מחפש סוכן שנותן דמי ניהול זולים

• הוסף לסימניות
בהרבה חברות.
למשל: הפניקס, הראל, כלל, מנורה, מגדל.
אני בדקתי במנורה ביום רביעי האחרון ונותנים שם למצטרפים חדשים 0.75.
לי יש שם 0.7 ולא הסכימו להוריד לי גם כשאמרתי להם שאני עוזב...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא משקף את הדמי ניהול שהם נותנים לכל אחד, אני משער שזה ממוצע שכולל גם את כל מי שמגיע דרך סוכנים או עם צבירה גבוהה שמאפשרת יותר משא ומתן או כאלו שיש להם הטבות דרך מקום העבודה.
זה אכן ממוצע.
ואפשר לומר שבעבר היה ניתן לקבל ברוב החברות דמי ניהול יותר זולים ממה שמקבלים היום, ואלו שקיבלו את זה בדר"כ זה נשאר להם ולכן הממוצע הוא כזה, וככל שעובר הזמן הממוצע עולה ויעלה.

• הוסף לסימניות
1% מהפקדה ו0.2% מהצבירה זה בסדר.
יותר מזה זה יקר.
והרבה אנשים יכולים לקבל פחות מזה.
פנסיה 1.5 מהפקדה, ו0.15 מצבירה.
השתלמות רגילה 0.6 מצבירה
וקופות גמל של שקלים בודדים... 0.7 (על היתרה שלא מופרש עליה קרן השתלמות)
הכל בעוקב מדד S&P500
האם זה דמי ניהול שאפשר להוריד?

• הוסף לסימניות
פנסיה 1.5 מהפקדה, ו0.15 מצבירה.
השתלמות רגילה 0.6 מצבירה
וקופות גמל של שקלים בודדים... 0.7 (על היתרה שלא מופרש עליה קרן השתלמות)
הכל בעוקב מדד S&P500
האם זה דמי ניהול שאפשר להוריד?
זה לא נשמע יקר.
כדי לדעת אם אפשר להוריד צריך עוד נתונים שלא פורטו.

• הוסף לסימניות
איך הדרך הטובה ביותר להוריד דמי ניהול של 2% מהפקדה ו 0.2 מחסכון
סוכן או לפנות ישירות לחברה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

@מקצועי בלבד וכל מי שמבין. אשמח לשמוע חוות דעת-
בררתי על קרן השתלמות. הבנתי שדרך סוכן יעלה לי יותר זול הדמי ניהול. דיברתי עם מישהו שאמר לי 400 ש"ח דמי פתיחת תיק. שילמתי לו.
ואז התברר שיש מישהו שיכול לתת לי את אותו דמי ניהול בלי דמי פתיחת תיק.
עכשיו מי ששילמתי לו לא מוכן להחזיר את הכסף למרות שעדיין לא פתחתי את הקרן השתלמות ואפילו לא העברתי לו את הטפסים הנדרשים.

הוא לא אמור להחזיר לי את הכסף?
מה אני עושה?

דרך אגב, יש לי אצל הסוכן הזה כמה ביטוחים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה