דרוש מידע מחפש ספרים לימוד הלכות יומי

• הוסף לסימניות
בס"ד
מחפש ספרים ללמוד הלכות יומי
שבת וברכות הכי חשוב,
אבל גם ספר אחר יתקבל בברכה
מישהו מכיר?
אשמח לשמוע!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בס"ד
שבת וברכות הכי חשוב,
מישהו מכיר?
אשמח לשמוע!
תודה רבה
אם אתם צריכים שיהיה מחולק לפי סדר יום אני לא מכיר כ"כ (יש איזה ספר על שבת אני צריך להיזכר איך קוראים לו) אבל אפשר לקחת כל ספר לדוג' אורחות שבת או וזאת הברכה ולהחליט לבד איך החלוקה לפי כמה שאת רוצים

• הוסף לסימניות
שמירת שבת כהלכתה.

• הוסף לסימניות
לפי מנהגי ושיטות ע"מ או האשכנזים?
לספרדים זה לא בעיה יש המוןןן לאשכנזים זה כבר דורש יותר חיפוש ויצרתיות אבל גם יש

• הוסף לסימניות
תודה ! לאשכזים..
אני אשמח לספר על ברכות
משהו ברור וטוב

• הוסף לסימניות
בס"ד
שבת וברכות הכי חשוב,
מישהו מכיר?
אשמח לשמוע!
תודה רבה
אני משתדל ללמוד כל יום מהספר המצורף, הלכה יומית. יש גם מהדורת כיס.
(זה יכול לבוא כתוספת ללימוד רציני או יותר, כי ההלכות קצרות ומיועדות ללימוד שקל להתחייב ולהתמיד בו).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה