כללי מחפש ספר נפש החיים עם נקודות

• הוסף לסימניות
אני מחפש הטקסט של ספר נפש החיים עם נקודות, ובדיעבד בלי נקודות (אני יודע שיש על תקליטור התורני אבל זה לא מדוייק)

• הוסף לסימניות
נא לעזור לי

• הוסף לסימניות
אנא הושענא והושיעו, נא לכה"פ להשיב לי משהו

• הוסף לסימניות
גם אני מחפש את הנ"ל. משהו יודע היכן יש להשיגו? תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי את התוכנה של DBS,
עוד לא התקנתי אותה.
אם אינני טועה, יש את זה שם רק שאי אפשר להעתיק את כל הספר במכה אחת. זה תהליך ארוך ומעצבן.
אלא אם יש למישהו רעיון איך אפשר להעתיק מהר.

• הוסף לסימניות
יש לדיסקין מרח' בן זכאי בבני ברק (הוא הוציא א"ז לפני כ-20 שנה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;278827:
יש לי את התוכנה של DBS,
עוד לא התקנתי אותה.
אם אינני טועה, יש את זה שם רק שאי אפשר להעתיק את כל הספר במכה אחת. זה תהליך ארוך ומעצבן.
אלא אם יש למישהו רעיון איך אפשר להעתיק מהר.

זה תהליך ארוך ומעצבן שנועד למנוע העתקת טקסטים שלמים בשביל הוצאה לאור.

בזמנו העתקתי משם את הטקסט של ברכת-המזון לצורך אישי ולא מסחרי (מזכרת לחתונה).
כשהגעתי עם זה לבית-הדפוס הם שאלו מאיפה הטקסט. אמרתי להם שזה מDBS, אז הם שאלו אותי "מה לגבי זכויות יוצרים? אנחנו לא מדפיסים טקסטים שמוגנים בזכויות". התקשרתי לDBS ואחרי נסיון שכנוע ארוך מצידי, הם הואילו בטובם להרשות לי להדפיס את ברכת-המזון שנלקחה מהתוכנה שלהם, כמזכרת לחתונה שלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה