- הוסף לסימניות
הוא כתב---באיזה איזור בארץ?
מחפש עבודה:תודה על הרעיונות מעבר לרעיונות אני יותר מתכוון לבקש מידע מדוייק יותר על מקומות עבודה מתאימים עם אופ' רלוונטית,
בכל אופן תודה על הרעיונות.
ראיתיאוקי
אוקיי ! נשמע רעיון טוב תודהאני לא יודעת שום פרטים
אורח שאכל אצלינו סיפר על כך..
זה להביא את המשלוחים שלהם כל יום כמה שעות ומקבלים רכב
הסתכלתי עכשיו באתר וחסום לי הפרטים על זה https://amazon-na.fountain.com/jobs...rtner?utm_source=amazon.com&utm_medium=footer
אין לי גישה לזה ניסיתי אבל קלדן מדבר אליי במידה מסויימת יש לך פרטים על מקום עבודה כזה ??קלדן
יש בלוח מודעות של פרוג הרבה דרושים תסתכל שם
קלדן זה נראה לי יותר עצמאי בביתאין לי גישה לזה ניסיתי אבל קלדן מדבר אליי במידה מסויימת יש לך פרטים על מקום עבודה כזה ??
כיון שאני לא מנוי בתשלום אין לי גישה למייל של המפרסםקלדן זה נראה לי יותר עצמאי בבית
יש בפרוג כמה דרושים כאלה
מענין אחרי כמה זמן יש גישה
אתה יכול לפתוח נושא חדש ולכתוב את השם של מי שפרסם ולתאם איתו...כיון שאני לא מנוי בתשלום אין לי גישה למייל של המפרסם
ואולי קצת מסתכן עם כללי פרוג מסתבר שאם כולם ינהגו כך הם לא יהנו מזהאתה יכול לפתוח נושא חדש ולכתוב את השם של מי שפרסם ולתאם איתו...
אבל זה יותר מסובך...![]()
נכון מאוד!!ואולי קצת מסתכן עם כללי פרוג מסתבר שאם כולם ינהגו כך הם לא יהנו מזה
תודה תודה !!!נכון מאוד!!
אם יהיו לי עוד רעיונות רלוונטים אעדכן...
באיזה איזור בארץ?
מודיעין עילית
הוא גר במודיעין עילית ובקישור כתוב לתושבי ירושלים בלבד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //