מחפש עורך דין זול ואמין

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה על מישהו שיעזור לי ושלא יקח את כל כספי?

• הוסף לסימניות
באיזה תחום?

• הוסף לסימניות
בגדול תביעה קטנה לא צריך ואסור לבא עם עו"ד (להתייעץ מותר).

אם אתם בטוחים שאתם צודקים תנסחו כתב תביעה ברור ומפורט עם כל ההוכחות. אאל"ט על אי ביטול עיסקה כחוק זכאים גם לפיצוי ללא הוכחת נזק של עד 10,000 ש"ח.

פותחים תיק דרך אתר "נט המשפט" ומגישים תביעה.

כמובן תשאלו רב לפני זה.

• הוסף לסימניות
בגדול תביעה קטנה לא צריך ואסור לבא עם עו"ד (להתייעץ מותר).

אם אתם בטוחים שאתם צודקים תנסחו כתב תביעה ברור ומפורט עם כל ההוכחות. אאל"ט על אי ביטול עיסקה כחוק זכאים גם לפיצוי ללא הוכחת נזק של עד 10,000 ש"ח.

פותחים תיק דרך אתר "נט המשפט" ומגישים תביעה.

כמובן תשאלו רב לפני זה.
תביעות קטנות זה עד סכום מסויים?

• הוסף לסימניות
ייתכן חיוב בהוצאות משפט, והיות וגם לנתבע אסור להשתמש בעו"ד, זה לא יכול להיות סכום גדול מדי.

אם זה לא משהו אישי אולי תעלו את המקרה וינסו לעזור לכם יותר בפירוט. לפחות את שווי המוצר ולמה לא מסכימים לבטל.

• הוסף לסימניות
זה לא מקרה אישי
אבל הייתי מעדיף לא לחשוף פה
אם יש מישהו שמבין בזה טוב, אשמח ליצור קשר

• הוסף לסימניות
כמו שלך אין אישי, גם לי אין.

ואני לא כ"כ מקצועי, רק יש לי ידע.

• הוסף לסימניות
דחוף דחוף מחפש עזרה ויעוץ בתביעה קטנה
אולי תביעות קטנות או משהו כזה
מי שיכול לעזור לי בזה זה יהיה חסד ענקקקקקקקקק

• הוסף לסימניות
אני מכירה עורכת דין שיכול להיות שתסכים לתת עיצה בנושא בלי לרושש אתכם
תכתבו כתובת ואשלח לכם פרטים

• הוסף לסימניות
יש לך ייעוץ חינם על ידי שי"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה