דרוש מידע מחפש עו"ד תותח לתביעה אחרי תאונת דרכים

• הוסף לסימניות
אני פתחתי את האשכול ואכן עבדתי איתו והוא היה פגז מכל הבחינות, גם אנושי מאד, גם אמפטי וקשוב מאד, ואגב הוא חוזר בתשובה ומאד קרוב לחרדים, וכמובן מה שמעניין התכלס' הוא השיג סכום עצום לעומת הציפיות.
אפשר לפנות אלי בפרטי לקבלת מידע נוסף

• הוסף לסימניות
אני פתחתי את האשכול ואכן עבדתי איתו והוא היה פגז מכל הבחינות, גם אנושי מאד, גם אמפטי וקשוב מאד, ואגב הוא חוזר בתשובה ומאד קרוב לחרדים, וכמובן מה שמעניין התכלס' הוא השיג סכום עצום לעומת הציפיות.
רוצה לפתוח? אין לי אפשרות לפתוח באישי

• הוסף לסימניות
איך היתה ההתנהלות מולו? אנושי?
איך המקצועיות שלו?
כמו כן האם אמר לכם לעשות דברים שאינם אמת מוחלטת?(חשוב לי רק אמת)

• הוסף לסימניות
עוד??
אולי יש משהו שמכיר את עו"ד אליעזר שופט
או ערן אלזם
ממש ממש אשמח לחוות דעת באישי
hshsukgs:)gmail.com

או כל שם אחר שניסיתם, ונהנתם, אבל רק מנסיון אישי
מי לקחתם בסוף?

• הוסף לסימניות
תוכל לדבר איתי במייל YC180280 שטורדל גימייל
תודה

• הוסף לסימניות
יכולה לרשום לי בפרטי?

• הוסף לסימניות
אנחנו ממליצים על טל שליט מנסיון אישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה