מחפש עצה והצעה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להקים אתר אינטרנט על בסיס אינדקס, אני לא מבין כלום בבניית אתרים והמסתעף.
איך אני מתקדם מפה?
כמובן שאני רוצה גם להשקיע סכום מסויים. אבל בגבול.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה אתר אינטרנט על בסיס אינדקס?
אפשר יותר פירוט?

• הוסף לסימניות
זה תכנות....
קשה לי להאמין שיעלה לך פחות מ20 30 אלף...
מברור של השטח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;2411103:
זה תכנות....
קשה לי להאמין שיעלה לך פחות מ20 30 אלף...
מברור של השטח
ולי נראה 2,500 ש"ח.
סתם...
אני לא הייתי ממהר לנחש מחיר על סמך מילה אחת (אינדקס) עמומה... לכי תדעי מה הוא מתכוון...

• הוסף לסימניות
ב''ה
יש המון מדריכים חינמיים באינטרנט
לבנות בוורדפרס (חינמי),
כקודמיי
כדי שיוכלו להבין רצונך ,
מומלץ שתייצר לעצמך על דף סקיצות,
איך כל דף אמור להיראות ,וכמוןב הסבר לכל דבר פחות או יותר,
אם תעלה את זה לכאן ,
נוכל לעזור לך כמה שאפשר,

אם אתה רוצה ללמוד ראה כאן
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=2360780&postcount=8

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
בגדול זה אמור להיות אתר שכשאתה נכנס יהיו בערך כמאה תמונות קטנות של קטגוריה מסויימת נניח תמונות של מאה סוגי שולחנות, (זה לא אתר עסקי או מכירות זה סתם דוגמא) ולמעלה יהיה אפשרות לסנן סוגי שולחנות וכו' או בכלל לראות מאה תמונות קטנות של כסאות, או עגלות או רכבים וכו'

וכשאתה לוחץ על תמונה אתה מועבר אל דף או לא יודע מה ששם כתוב מידע מפורט על תמונה זו ועוד תמונות דומות של שולחן זה ואולי סרטונים הכל סביב אותה התמונה שהגולש נכנס לשם.
זה בגדול.
אני גם רוצה שיוצג באתר על התמונה את מספר הפעמים שאנשים לחצו על תמונה פלונית או תמונה אלמונית.

סליחה אם חפרתי במוח.

מקווה שתבינו את הכיוון.

אבל זאת הדרך היחידה שלי להסביר את עצמי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה