פונט מחפש פונט מתאים למודעה (הכנסת ספר תורה) לא משנה של איזו חברה

• הוסף לסימניות
תמונה פרוג.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי אמר חינמי?
קניתי אותו בכסף מלא. כולל הפונטים כולל כל מה שיש כאן.
לגבי סגנון, אני רוצה משהו בסגנון חסידי
אוקיי כי זה עם זכויות של 'חסידיש'
והפרת זכויות זה המון כסף-אז לא היה בא לי שיתפסו אותך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתה שואל אותי שאלה כזאת?:)
דרכך עשיתי את החבילה האחרונה שם...
ולגבי חבילות אצל כמה וגם אצלם.
זכרתי אבל לא הייתי בטוח..
לסגנון חסידי באמת פחות מתאים פונטביט
למרות שהנ''ל יכולים להתאים
לאיתמר נתן/אליהו פריד
יש יותר בכיוון

• הוסף לסימניות
יש כמה סגנונות.
לכותרות אפשר להשתמש במלכות של חסידיש או היצירה ארט של איתמר נתן. וגם לפרנקנתן של איתמר נתן יש כמה משקלים דקורטיביים.

• הוסף לסימניות
לפונטביט יש כמה פונטים עם טאצ' חסידי אבל צריך קצת לשחק איתם.. למשל גלביאן הוא פונט מדהים אבל צריך להגביה קצת את הפונט ולהוריד מהריווח בין האותיות, מצרף לך דוגמא ממודעה שעצבתי והשתמשתי בפונט הזה, בלי התיקונים הנ"ל זה נראה פחות טוב.. מייפל הוא גם פונט מצויין..
בהצלחה!
.
Inkedקידוש_LI.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי פרנקנתן פוינטקסט לכותרת...
לטקסט הרץ לדעתי ארטקסט 2 הכי מתאים!
ואין לשכוח את היצירה!
יש לי עוד כמה להציע אבל זה פחות רלוונטי כי כנראה שלא תוכל להשיגם כעת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה