כללי מחפש פונט

• הוסף לסימניות
שלום

אני מחפש פונט בשם james fajardo שכנראה היה לי ונמחק
אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד

אני צריך להמשיך את העבודה ולא יכול להתקדם בלי הפונט.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה טוב לך?

קבצים מצורפים

• 1763_jamesfajardo.zip
    KB 18.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מיליון תודות
מדהים כמה אפשר לעזור בהודעה אחת
מרגש.

הפורום הזה מפתיע אותי כל פעם מחדש

• הוסף לסימניות
אין מילים על הפורום הזה
על כל בקשה תקבל עזרה
פשוט מדהים

• הוסף לסימניות
אין מילים על חברי הפורום.
כולם אוהבים לעזור וכולם עוזרים.

יש כאן כמה מיוחדים, שכל הישות שלהם זה עזרה וחסד. לא יאומן.
ונתנו, תמיד משתדל לעזור. ומתאמץ לעזור לאחרים. לא לחינם יש לו כבר מאות רבות של 'תודות' כאן בפורום. אני רק מקוה שהוא עוזר גם לעצמו ולא רק לאחרים..
ונתנו יישר כח. ותחשוב גם על עצמך..לא רק על אחרים

• הוסף לסימניות
כמה תודות שיש לו, הוא מוחק אותם מכח היותו מנהל "בעל שליטה" כאן בפורום!
לפני זמן מה, פתחתי אשכול "תודה ל'ונתנו10' על היותו עם מס' התגובות הגדול בפורום"

הבנאדם פשוט העלים את האשכול (!) ועוד כעס עלי בפרטי את המעשה אשר 'עוללתי' לו!!!
ולא רק זו, אלא גם מחק את המספר המופיע אצלו בפרופיל, ל- 0 !!!
(גם עכשיו, אחרי שמחק, והודה לי שמחק כבר כמה פעמים, הוא עם 844 הודעות, מקום רביעי!)

אין עליך בעולם, ונתנו! אתה 10!

חברים, תספיקו לקרוא מהר, מהר...
עוד דקה הוא מעיף לי את התגובה הזו!!! :)

.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה