כללי מחפש פתרון | אינדיזיין, החלפת מאסטרים בב"א

• הוסף לסימניות
האם יש איזה פתרון (אפילו לא קונביציונלי) להחליף דפי מאסטר, לפי טקסט בתוך הדפים.
למשל יש לי קובץ של 50 דפים. 15 מהם אני צריך מאסטר א', 12 מהם מאסטר ב', כמובן לא בסדר אחיד, רק דף א' מאסטר ג', דף ב' מאסטר א' (למשל, וכן הלאה).

האם יש איזה אפשרות להחיל דפי מאסטר לפי טקסט שכתוב בפנים. למשל אם כתוב בעמוד זה מאסטר ד', שיחל כאן מאסטר ד', או איזה פתרון אחר?

(בעצם VARIABLE על דפי מאסטר)

• הוסף לסימניות
הלווי והיתי יודעת לענות...

אני מתייאשת כל פעם כשאני קוראת את הפילסופים שלכם באינדיזיין - אני מגלה כמה אני צריכה עוד לחרוש את התוכנה
ואין לי סבלנות וזמן לזה...

• הוסף לסימניות
לא מתאים לך להתייאש.
תצטרף גם אתה...

• הוסף לסימניות
אני עוד לא שמעתי על פיתרון לזה. (למרות שיש ביקוש...)

אני מקווה להוסיף האפשרות הזו לAutoflow וColumn Flow בהמשך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זו אניאני;82887:
הלווי והיתי יודעת לענות...

אני מתייאשת כל פעם כשאני קוראת את הפילסופים שלכם באינדיזיין - אני מגלה כמה אני צריכה עוד לחרוש את התוכנה
ואין לי סבלנות וזמן לזה...
RCPRO, הפשיל שרוולים, ופתח אשכול ששם יהיה אפשרות לשאול הכל בנושא GREP, מההתחלה.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=9227

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, יש אפשרות כזו רק בתוכנת 'תג',
באינדיזיין, עדיין לא שמעתי על פיתרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י berke;83163:
עד כמה שידוע לי, יש אפשרות כזו רק בתוכנת 'תג',
באינדיזיין, עדיין לא שמעתי על פיתרון.

לא הבנתי. למיטב ידיעתי אין דפי אב בתג בכלל!

• הוסף לסימניות
כנראה ברקה מתכוון למידע משתנה, שזה יש באינדיזיין גם.
HARBS, אין איזה חברה שעשה סקריפט לזה?
זה לא אמור להיות משהו מסובך לדעתי (כי אני לא מבין בסקריפטים...)
לחפש משהו מסויים שניתן להגדיר אותו (טקסט, סגנון טקסט/טבלא/אובייקט, והחל עמוד מאסטר זה על עמוד כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;83270:
כנראה ברקה מתכוון למידע משתנה, שזה יש באינדיזיין גם.
HARBS, אין איזה חברה שעשה סקריפט לזה?

לא שידוע לי.
נכתב ע"י ונתנו10;83270:
זה לא אמור להיות משהו מסובך לדעתי (כי אני לא מבין בסקריפטים...)
לחפש משהו מסויים שניתן להגדיר אותו (טקסט, סגנון טקסט/טבלא/אובייקט, והחל עמוד מאסטר זה על עמוד כזה.

אז למה לא ללמוד? ;) http://www.oreilly.com/catalog/scriptingindesign/

זה לא כזה מסובך מבחינת הביצוע. מה שיותר מסובך היא בניית ממשק משתמש. חוץ מזה מה יהיה אם יש סתירות בהגרות? הוא לא יכול להחיל שתי מסטרים... אני הייתי עושה שהוא עושה לפי הפיסקא הראשון בעמוד. אבל שוב אם יש הרבה תיבות טקסט, מה הוא הראשון? ועוד כאלו שאלות ובעיות... שמתכנתים צריכים להתמודד איתם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה