מחפש צלם וידיאו

• הוסף לסימניות
אני מחפש צלם וידיאו שעושה עבודה טובה, תזוזות טובות, איכות טובה.

אני עובד בחיידרים ואני גם מנגן במסיבות חומש, כעת אני משווק לחיידרים למסיבות, שבועות, קבלת התורה - הר סיני באורך 2 מטר עם תאורה ועשן, והילדים רוקדים סביבו, ואני זקוק לצלם מקצועי שיעשה לי בעיקר בקטע הזה עבודה טובה.

כל המסיבת חומש זה סיפור של שעה וחצי.

אשמח לקבל שמות של צלמי וידיאו מעולים באיזור ביתר וירושלים.... כמובן כאלו שאתם מכירים וממליצים ושראיתם עבודות שלהם.

אני לא צריך עריכה, תודה רבה לכל העוזרים

אני צריך תשובות דחופות משום שאני זקוק את זה כבר ליום שלישי הבא, שוב תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש צלם וידאו אלוף, עובד גם עם DSLR,
קוראים לו יחיאל שדה.
יש את מאיר בינקוביץ, יש עמיחאי מילוא.
ועוד רשימה............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1627527:
יש צלם וידאו אלוף, עובד גם עם DSLR,
קוראים לו יחיאל שדה.
יש את מאיר בינקוביץ, יש עמיחאי מילוא.
ועוד רשימה............

דבר ראשון תודה רבה!!!

אשמח לקבל טלפונים שלהם.

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
כן אני אשמח אם תוכלי להביא את הטלפונים שלהם.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יחיאל שדה: 0549091170
מאיר בינקוביץ: 0542282323
עמיחאי מילוא: 0528817445

בהצלחה רבה!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1630357:
יחיאל שדה: 0549091170
מאיר בינקוביץ: 0542282323
עמיחאי מילוא: 0528817445

בהצלחה רבה!!!!!!

תודה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה על עמיחי מילוא ומאיר בינקוביץ
(את השלישי אני לא מכירה)
בינקוביץ הסריט עבורי אירוע בחיידר,
ועמיחי כמה אירועים בהזדמנויות שונות.
תוצאות יפות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1630645:
ממליצה על עמיחי מילוא ומאיר בינקוביץ
(את השלישי אני לא מכירה)
בינקוביץ הסריט עבורי אירוע בחיידר,
ועמיחי כמה אירועים בהזדמנויות שונות.
תוצאות יפות

תודה רבה!!!

כולם תפוסים
סגרתי עם איתמר סגב, האם אתם מכירים?

• הוסף לסימניות
אם היית שואל לפני שסגרת איתו, הייתי אומר לך שאני לא מכיר אותו. אבל אחרי שסגרת איתו.... הוא צלם תותח, פגז על, פשוט אלוף.

קשה לי להאמין שבפורום כזה יהיה מישהו שיגיד לך אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה