דרוש מידע מחפש קייטרינג איכותי בכשרות ''העדה החרדית'' בזול.

• הוסף לסימניות
אני מכיר קייטרינג בביתר עילית
ממש זולה
אוכל ביתי לא תעשייתי
לוקחים זול
זה קייטרינג די פשוט !
אוכל פשוט והגשה פשוטה ויפה
אבל ממש ממש טרי וטעים (נתנו לי להוסיף דברים יום לפני האירוע!!!)
אני ממליץ 0556778691
מכיר שם?

• הוסף לסימניות
אני מחפש קייטרינג עם אוכל מזרחי טוב, ובשפע, כולל עריכה עם כלי פורצלן במחיר סביר באזור ירושלים
אשמח לקבל מידע ממי שכבר נהנה

• הוסף לסימניות
עקב אי הבנה
אני מחפש קייטרינג לשבע ברכות
להיום!!
בשעה 5:30
120 מנות
בבני ברק

אפשרי?

• הוסף לסימניות
משה שוורץ-
טעיםםםם ביתי
+עיצוב ועריכה ברמה גבוהה
מלצרים מענטש!!! (משפחת יצחקי..מי שמכיר)
0504165232
וותיק
יותר זול מכולם בדוק!
תנסו אותי
יכול מהיום להיום כי הוא מוציא הרבה אירועים מדי יום והוא משתלט על זה
והכל בשפע..
מקווה שהסתדרתם

• הוסף לסימניות
מחפשת קייטרינג טוב וזול
עם תעודת הכשר
אודה מאד להמלצות ומחירים
rhoff60 גימייל קום

• הוסף לסימניות
ארוזה
מארזי יוקרה קולינריים
0732105050

קבצים מצורפים

• תפריט קיץ 2025 AROZA.pdf
    16.7 MB · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה