בקשה מחפש רואה חשבון\עו''ד\מתמצא בענייני מענק עבודה לשאילה קטנה

• הוסף לסימניות
קיבלתי מענק עבודה לשנת 2019 בסכום נמוך הואיל והכנסות היו גבוהות אך מחישוב שביצענו הן באופן עצמאי וגם מול פקיד במס הכנסה כ6000 ש''ח מ2019 היו הפרשי שכר מ2018 ובכל מקרה גם אם המעסיק היה מעביר בזמן את ה6000 ש''ח ב2018 הייתי מקבל עוד 2000 ש''ח מענק [וזה גם כן לא היה פוגע בי במענק 2018]הפקיד בטלפון אמר שזה ההכנסות שלי תכל'ס ב2019 ואני טוען שלא רק שהמעסיק איחר בתשלום אלא גם עכשיו הפסדתי 2000 ש''ח מענק עבודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עונה כאן בפורום
(אם הוא יסכים להרוס את המספר היפה של ההודעות שלו עכשיו)
תודה, חבל רק עכשיו שמתי לב וכבר הרסתי...
קיבלתי מענק עבודה לשנת 2019 בסכום נמוך הואיל והכנסות היו גבוהות אך מחישוב שביצענו הן באופן עצמאי וגם מול פקיד במס הכנסה כ6000 ש''ח מ2019 היו הפרשי שכר מ2018 ובכל מקרה גם אם המעסיק היה מעביר בזמן את ה6000 ש''ח ב2018 הייתי מקבל עוד 2000 ש''ח מענק [וזה גם כן לא היה פוגע בי במענק 2018]הפקיד בטלפון אמר שזה ההכנסות שלי תכל'ס ב2019 ואני טוען שלא רק שהמעסיק איחר בתשלום אלא גם עכשיו הפסדתי 2000 ש''ח מענק עבודה
יש לך הוכחה שזה הפרשי שכר ? במידה וכן ניתן לתקן את הדוחות במס הכנסה

• הוסף לסימניות
אפשר גם שאלה בנושא?

קיבלנו תשובה שלילית, לא זכאים למענק בעקבות הכנסות הבן זוג.

שנים קודמות קיבלנו, ולא היה ב2019 שום שינוי בהכנסות של בני הזוג

מה עושים? יש אפשרות לערער או לשנות?

• הוסף לסימניות
לנסות לברר מה הסיבה ? תפנו אליהם דרך מערכת פניות

• הוסף לסימניות
אפשר גם שאלה בנושא?

קיבלנו תשובה שלילית, לא זכאים למענק בעקבות הכנסות הבן זוג.

שנים קודמות קיבלנו, ולא היה ב2019 שום שינוי בהכנסות של בני הזוג

מה עושים? יש אפשרות לערער או לשנות?
גם אני כנ"ל.
אם הייתה טבלה מסודרת (מלבד הסימולטור) הייתי בודק הפרשים וכאלו בכוחות עצמי.

• הוסף לסימניות
יש לך הוכחה שזה הפרשי שכר ? במידה וכן ניתן לתקן את הדוחות במס הכנסה
כתוב בפרוש הן בתלוש והן בטופס 106 אך הפקיד איתו שוחחנו טוען שאם כך קבעו אז כך זה ושזה לא משנה על מתי התמורה אלאמתי קיבלנו את התמורה בקיצור לדבריו אני צריך לשלם את הטעות של מעסיקי שלא רק שקיבלתי את התשלום מאוחר גם קיבלתי פחות במענק עבודה .מעניין אם יש לזה היתייחסות בחוק איך מתקנים למי צריך לפנות אתמול לאחר המתנה של שעה ורבע!!! על הקו ענה לי הפקיד אין לי סבלנות לחכות שוב שעה ורבע אא''כ אדע שהצדק עימי

• הוסף לסימניות
אני לא איש מקצוע, אבל אפי' בסימולטור של בדיקת זכאות למענק עבודה מופיע גם הפרשי שכר משנים קודמות, כך שזה נראה שאכן הפקיד צודק ומבחינת מס הכנסה זה לא משנה על מה נכנס אלא מתי.

לגבי חבות של המעסיק בנזק עקיף שנגרם על ידו תשאלו רב.
ביאור 2020-07-15 155011.jpg

• הוסף לסימניות
כתוב בפרוש הן בתלוש והן בטופס 106 אך הפקיד איתו שוחחנו טוען שאם כך קבעו אז כך זה ושזה לא משנה על מתי התמורה אלאמתי קיבלנו את התמורה בקיצור לדבריו אני צריך לשלם את הטעות של מעסיקי שלא רק שקיבלתי את התשלום מאוחר גם קיבלתי פחות במענק עבודה .מעניין אם יש לזה היתייחסות בחוק איך מתקנים למי צריך לפנות אתמול לאחר המתנה של שעה ורבע!!! על הקו ענה לי הפקיד אין לי סבלנות לחכות שוב שעה ורבע אא''כ אדע שהצדק עימי
הפקיד בטלפון זה לא סוף פסוק.
תגישו ערעור ותצרפו את המסמכים הנדרשים רק תבדקו שלא תיווצר בעיה בשנה הקודמת אם ההפרשים יעברו לשם

• הוסף לסימניות
הפקיד בטלפון זה לא סוף פסוק.
תגישו ערעור ותצרפו את המסמכים הנדרשים רק תבדקו שלא תיווצר בעיה בשנה הקודמת אם ההפרשים יעברו לשם
למי מגישים ערעור אם לא לפקיד לאיזו כתובת? מדובר על הבדל של 2100 ש''ח במענק עבודה ואני חייב כל שקל עכשיו...

• הוסף לסימניות
כיצד מערערים על קביעת הזכאות?
1. באפשרותך להגיש השגה מנומקת ובכתב על ההחלטה בנוגע לקביעת הזכאות. יש להגיש את ההשגה לפקיד השומה הקרוב למקום מגוריך, תוך 30 ימים מיום שנמסרה לך הקביעה.

2. אם אינך מסכים עם ההחלטה לגבי ההשגה שהגשת, באפשרותך לערער בפני בית המשפט המחוזי, שבאזור שיפוטו נמצא מקום מגוריך.

• הוסף לסימניות
כיצד מערערים על קביעת הזכאות?
1. באפשרותך להגיש השגה מנומקת ובכתב על ההחלטה בנוגע לקביעת הזכאות. יש להגיש את ההשגה לפקיד השומה הקרוב למקום מגוריך, תוך 30 ימים מיום שנמסרה לך הקביעה.

2. אם אינך מסכים עם ההחלטה לגבי ההשגה שהגשת, באפשרותך לערער בפני בית המשפט המחוזי, שבאזור שיפוטו נמצא מקום מגוריך.
איך אשיג את פקיד השומה? טלפון?פקס? מייל?

• הוסף לסימניות
אני לא איש מקצוע, אבל אפי' בסימולטור של בדיקת זכאות למענק עבודה מופיע גם הפרשי שכר משנים קודמות, כך שזה נראה שאכן הפקיד צודק ומבחינת מס הכנסה זה לא משנה על מה נכנס אלא מתי.
השורה הזו מפחיתה את סך ההכנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה