וליטאי מה יעשה עם זהממש לא זה סוג של פוזה, בכל אופן בחלק מהמשפחות
כביכול סוג של אדמו"ריות
אני מדברת על ליטאים שלובשים את זה.וליטאי מה יעשה עם זה
פוזה זה לצעירים לסבאים..![]()
מתנה לסבא
איזה אפליות,התכוונתי שאני רוצה לקנות מתנה לסבא שנולד לו נכד ראשון
חחח גם אני חשבתי..להשתתף בקנית עגלה , לול וכו
סבא לא ישן בלוללהשתתף בקנית עגלה , לול וכו
עדיין לא הבנתי מה רוצים ממניפשוט אין לי הודעות פרטיות
בדיוק זה מה שאני אשמח לפרט במייל..עדיין לא הבנתי מה רוצים ממני
לא הבנתי כלום אבל משתף פעולה בתקווה שלא הצטער..בדיוק זה מה שאני אשמח לפרט במייל..
בקשהת עזרה מסוימת, רק אם מתאים
סופ"ש במלוןהתכוונתי שאני רוצה לקנות מתנה לסבא שנולד לו נכד ראשון
איך שנח לכם,לא הבנתי כלום אבל משתף פעולה בתקווה שלא הצטער..
העתקתי ומחקתי וזה ישלח רק מחר בבוקר
ננסה עוד כמה דקותאיך שנח לכם,
למרות שתמיד אפשר לסמן כספאם או לא להתייחס...
סתם מדובר בבקשת עזרה באיזה ענין שחשבתי אולי תוכלו לעזור,
ולא מעוניינת שעוד יהיו שותפים בפירוט.
אם במקרה יתאפשר הערב יעזור מאד.
תודה!
וליטאי מה יעשה עם זה
פוזה זה לצעירים לסבאים..![]()
גם אנוכי מכירה ליטאי שורשי שמתהדר בלבוש הנ"ל.אני מדברת על ליטאים שלובשים את זה.
לפחות במשפחה שלנו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים