כללי מחפש רעיון עיצוב ו/או קופי לחנות מכולת

• הוסף לסימניות
מחפש רעיון ו/או קופי לחנות מכולת שמתחיל למכור פירות וירקות.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הרעיון צריך להיות שמהיום יש גם הרגשה של טבע וכפריות בחנות.

הסלוגן יכול להיות בכיון: 'מכיל פרי 100%'

• הוסף לסימניות
מטעמים

• הוסף לסימניות
הרעיון של טריות וכפריות תמיד נחמד ועובד....אם כי הוא לא חדש...

אך לגבי הרעיון של מכיל 100% פרי...מתאים יותר לפרסום חנות לטבע - מוצרי טבע, או מיצים טבעיים....
אם כי אין לי כרגע רעיון תותחי מומלץ לתת לכם (עמוסה מדי לחשוב כרגע) , בכ"ז אעלה כמה כיוונים נוספים:
א. היות שיש טרנד עצום היום בתזונה (אם כי לא טרנד חדש) לעבור לתזונה טבעית ומזינה, וזה קטע שתמיד עובד על אנשים. עניין התזונה הבריאה...גם מסיבות של בריאות וגם של דיאטה....ירקות עם מזינים....לא משמינים ....בריאים....ניתן ללכת על כיוון של תזונה ולשדר את המסר שכרגע הלקוחות יוכלו להוסיף (או מכיוון שהמכולת דואגת להם : לבריאותם וכו'...אפשר גם לציין או לכלול בכוון את העניין של ירקות ופירות ללא הגבלה משום כפי שציינתי בנ"ל.....
להוסיף לארוחה עוד מרכיב חשוב של תזונה...ירקות ופירות טריים ובריאים...
ב. ניתן ללכת על כיוון של למלא את הסל....שמשמעותו סל הצריכה (הרכישה) (משהו שמעכשיו ניתן למלא את הסל במוצרים מן הטבע....פרי וירק...או שלמלא את הסל (או להוסיף לסל) גם בפירות ובירקות..לא רק מוצרי חלב וכאלה...
ראיתי פרסומת חמודה מאד בעניין לסופר היפר משהו כזה...(לא היה בבני ברק) ואני לא ממש זוכרת...משהו שצרף את הרעיון של למלא סל, והרעיון של פרי וירק טרי (ואולי גם הוזכר הזול אינני זוכרת בוודאות) אני זוכרת שמאד התרשמתי. היתה פשוטה. קליטה. קצרה ובחרוזים...אינני זוכרת אותה במדויק ....בעז"ה בעוד כשבוע יצא לי לעבור שם שוב ואני בהחלט מתכוונת לרשום אותה...היו שם כמה דברים חמודים מאד וחזקים...
אני סומכת על כשרונכם העצום שבס"ד תצאו עם משהו חזק בסופו של דבר...
בהצלחה רבה!
ZAP

• הוסף לסימניות
אני עוד לא יורד מהסלוגן שלי.

הסלוגן מביע את הטבע שבפירות.
בסלוגן מילים ברורות של: יש לנו פירות בחנות
ובתוספת של עומק שהקהל יעד מפשט את זה לכמה כיוונים.

נכון שזה לקוח מהחנויות טבע, אבל בדיוק פה טמון הנקודה.

זאפ, אולי תסבירי קצת יותר בפירוט?

• הוסף לסימניות
היות שהשם הוא מטעמים......יש רעיונות נוספים...

כגון:
ראיתי פעם פרסומת חמודה מאד....של מסעדה...בנוסח של: "יש טעם לבוא"...
שיש כאן משהו חמוד מאד וחכם..המילה טעם היא גם משמעות של "טעם" - טעים..ואז ניתן לנסח משהו בכיוון של נוסף טעם של פרי וירק לטעמים האחרים (וגם לחנות "טעמים"), גם זה כבר לא רק הטעמים שאתם מכירים...יש טעם חדש של פרי וירק...(ולהכניס מוטיב הטריות והכפריות)
וכן המילה טעם היא גם סיבה...- שכעת יש סיבה נוספת לבוא לקנות בחנות..במשמעות של לא רק כדי לקנות לחם וחלב , אלא גם כדי לקנות פירות וירקות...(ולהכניס פה מוטיב התזונה בריאות ודיאטה).
בהצלחה!
ZAP

• הוסף לסימניות
הייתי הולך בכיוון של המילה 'צמיחה'. שהיא דו משמעית במקרה הזה.

החנות צומחת למחלקה נוספת של פירות וירקות שגם הם צומחים...

צמיחה, ירוק, לקראת ט''ו בשבט ר"ה לאילנות, צמיחה מחודשת גם בחנות המכולת! על פירות האילן, ועל פרי הארץ...

צמיחה חדשה במטעמים. בשמיטה? כן כן! :)

אולי לקחת את הלוגו של החנות מטעמים ולהכניסו בתוך סלסלת פירות מרשימה או עטוף כולו בירק...

עוד רעיון אולי,
רשימת קניות לשבת שתכלול גם את הפירות והירקות, ולכתוב בגדול ''כן כן! הכל במקום אחד" אין צורך לרוץ וכו' וכו'.

---
קח את כל מה שכתבתי כאן כקישקוש על דף נייר... טיוטא. בסיס בלבד לרעיונות.
כתבתי מה שעלה לי בראש תוך כדי...

• הוסף לסימניות
אני נשאר עם הפשוט וזהו. משהו כמו 'טרי במטעמים' ו/או 'בריא במטעמים' יספיק להם.
תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
חשבתי כבר כל הרעיונות כקודמי..על ט"ו בשבט, שבת, ואפילו שמיטה...רציתי משהו כללי שיכול שמתאים לכל יום לכל השנה....
הלא מי שבא לקנות בחנות המכולת פירות וירקות..הם בד"כ פחות המשפחות ברוכות הילדים..יותר משפחות קטנות...המרובות יחפשו את הצרכניות והמקומות הזולים יותר...
וכן, השירות בחנות המכולת אישי יותר..לא כמו בצרכניה...לכן גם טוב שגם הפרסומת תהיה פשוטה ועממית...מקסימום אישית...
ונתנו 10 צודק בהחלט...הלכנו על מידי גדולים....כפי שציינתי מדובר בחנות מכולת שצריכה לשדר עממיות...ופשטות..
לגבי השאלה של גראפי יש לי מה לענות...אפרט בהמשך....זה טוב לעתיד...

• הוסף לסימניות
ככה זה יכול ללכת לדעתכם? או יותר מדי פשוט?

• הוסף לסימניות
הביקורת שלי על עיצוב זה היא:

אני אישית מעמידה את עצמי כרגע כבן אדם מן השורה , לא גרפיקאית, לא מעצבת, לא פרסומאית, כביכול אדם סתם שעובר ברחוב ומעיין במודעת הפרסומת...ומתעניין במה מדובר...
הייתי אומרת כך: אין לי מושג אם זו חנות מטעמים שמוכרת כמכולת...אני חושבת אולי נפתחה חנות לפירות וירקות...פה מדובר שבאותה קנייה שבועית וכדו'...אני יכולה לרכוש באותו
יש פה משהו יחודי...אין צורך ללכת ל-2 מקומות...חבל לפספס נקודה זו.
אם מדובר בכלל רק ברכישות והזמנות בטלפון יש לגעת בנקודה ולהדגיש אותה...שאין צורך לטרוח בבת אחת משלוח כולל מוצרי חלב , לחם , וירקות ופירות בטלפון אחד...בטלפון אחד נמלא לך סל כרצונך...ואם מדובר בחנות של רכישות פיזית גם ...אזי נציין אצלך בשכונה...ליד הבית...הכל במקום אחד גם וגם...
ואם שמתי לב מדובר גם בחנות ירקות ופירות לילה...נכון? כלומר: ניתן להזמין אצלם גם בלילה..
איך תזכירו שמדובר בחנות שהיא גם מכולת? יתכן שמתאים סל מצרכים בנוסף לירקות...
העיצוב נחמד יפה מתאים גם כתווית (או אריזה) למוצר תעשייתי...שמקורו בטבע מן הירק או מן הפרי...אולי מיץ פירות אולי רסק עגבניות...
שום דבר לא רע , כיוון טוב, לשפר לגלגל...רק חשוב תמיד להסתכל ולבקר את הדבר בעיני הקהל הרחב...מה שמעניין ששמתי לב פה שהביקורת היא פה לעבודות בד"כ מעיני גרפיקאים ומעצבים וכדו'...יותר...
ואם תנסו פעם לקבל ביקורת מן הקהל הרחב...תגלו שהיא האמיתי ופעמים רבות המקצועית ביותר, העניינית ביותר...והמון פעמים הנוקבת ביותר......אני לעולם לא מוציאה עבודה בלי ביקורת מקהל קהל...לא גרפיקאים בלבד...שבוחנים עבודה יותר מעניין של טעם ...שלהם....(בלבד)...
זכותו של כל אחד לחלוק עלי ....אך זו דעתי והיא תמיד הוכיחה את עצמה אצלי בכל אופן...
גם לעניין מודעה זו....ממבט של קהל:
יתכן שזו חנות חדשה רק לפירות וירקות....שוק לפירות וירקות וכו'...והמילה מטעמים לא מוגדשת מספיק כשם החנות....שידעו....נבלעת כמטעמים טעימים...
יש לי עוד מה להוסיף אך זה לבינתיים...
ובאופן אישי לונתנו 10 מצידי אפשר לסגור על זה אם הלקוח מאשר אין לי פה שום רווח...נתבקשנו לתת חוות דעת לדעתנו אז זו דעתי וביקורתי)...

• הוסף לסימניות
זאפ, תודה על ההשקעה!

• הוסף לסימניות
א.יש יותר מידי fether ללימול למעלה :)
ב.סלוגן יבש יבש...:(

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה, מי קונה פירות וירקות באמצע הלילה? איזה מין שעות? 19-24:)

לשנות דחוףףףףףףףף.

• הוסף לסימניות
עושים שוק במטעמים...תמונה של באסטה מסודרת (אולי זה משהו שהולך רק בישראל..)

שוק נותן אוירה של טריות, אותנטיות,

סלוגן נוסף: הפירות כמו בשוק, האוירה מטעמים...

אם זו היתה מודעה ישראלית...הייתי אומרת: "רק היום ! רק היום!" :)

• הוסף לסימניות
בהמשך להסתר פנים הייתי אומר אולי רעיון אחר לסלוגן:
האוירה במטעמים שוברת את השוק...

• הוסף לסימניות
לדעתי, עיצוב המודעות יפה אך התוצאה לא עונה לצרכים:
1. החלק העליון משדר מהו חדיש, יוקרתי - לא נדבק לחנות פרות וירקות
אולי ליוגורט בתוספת פירות
החלק התחתון כבד ( מותר לומר סגנון חסידי?) ולא מתקשר לשאר המודעה.
2. הכותרת כתובה חלש מאד (קטן ועדין מידי)

דוקא את הקופי של הכותרת "טרי במטעמים" אהבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;58351:
החלק התחתון כבד ( מותר לומר סגנון חסידי?) ולא מתקשר לשאר המודעה.
צודק!
(זה מה שעשינו כל פעם, וזה כבר מוכר לציבור, אבל אתה צודק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה