עזרה מחפש רעיונות לפעילות חברתית -לבחורי ישיג'

• הוסף לסימניות
לטיול
אני רוצה למשך שעתיים /וחצי
לא קליקרים
אשמח לקבל רעיונות

בתודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישהו שאני יכול לעשות אותו בשטח שמיועד לבחורי ישיבות גדולות
למשך כשעתיים

• הוסף לסימניות
זיץ
מנגל
תחרויות כלשהם(נניח חחרות שירה או תחרות של מרצים של מי מרצה הכי טוב וכו)
וכו וכו

• הוסף לסימניות
זיץ אסור כי זה ספירת העומר
מנגל יש בסוף היום
אני מחפש לעשות משהו אחר

• הוסף לסימניות
זיץ אסור כי זה ספירת העומר
מנגל יש בסוף היום
אני מחפש לעשות משהו אחר
אפשר זיץ ווקאלי,
רב שיח,הרצאה מענינת,להביא איש של ניתוח פנים,מאוד מעניין,יש אחד בשם יהודה צין שעושה את זה,עם מסך והכל

• הוסף לסימניות
חסר כמה נתונים שבטח משנים את מהות התשובה:
כמה בחורים
אזור רצוי בארץ
תקציב

• הוסף לסימניות
עדיין חסר נתון חשוב - מה המכנה המשותף של הבחורים. האם מאותה שכונה? אותו בית כנסת? אותה ישיבה? אותו שיעור?
זה משנה, כי אם זו אותה ישיבה, ניתן לקיים סימפוזיון מרתק בשלל נושאים, ואם זה מהשכונה או בית הכנסת, ניתן לקיים עוד תכניות ורעיונות.
כדאי לפרט כדאי שנוכל להביא רעיונות!

• הוסף לסימניות
אם יש פלפונים לחברי הטיול אפשר עם מחשב לעשות קליקרים באתר ימות המשיח עם סקרים/שאלות תורניים, שכונתיים, ולהבדיל פוליטיים תלוי המגזר... אפשר להשקיע לשלב תמונות וכו'

• הוסף לסימניות
אם אתה בעניין של הרצאות או תכניות odt וכו'
פנה למאגר המרצים החרדי - 0527180490

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה