עזרה מחפש רעיונות

• הוסף לסימניות
מחפש רעיון למתנה לחבר טוב שמתחתן כאות חברות והכרת תודה וטובה שאני חייב לו
תנאי הסף: לא יקר מדי (סביבות 300-500 ש"ח), מאד רוצה רעיון של משהו שימושי לבית

כל הזוצ''ים שפה, אני מאד אשמח אם תכתבו רעיונות של דברים שימושיים שהיו חסרים לכם בעת כניסתכם לדירה אחרי החתונה

• הוסף לסימניות
ערכה לשולחן שבת- סכין מכסף, מפית לחלות, מלחיה.
לא צריך הכל, אפשר רק מה שנכנס לתקציב.
אפשר סט להבדלה.
זה בעצם דברים הכי שימושיים רק שהרבה לא קונים אותם בנדוניה.
עוד אופציה, שלט יוקרתי לדלת.

• הוסף לסימניות
מחפש רעיון למתנה לחבר טוב שמתחתן כאות חברות והכרת תודה וטובה שאני חייב לו
תנאי הסף: לא יקר מדי (סביבות 300-500 ש"ח), מאד רוצה רעיון של משהו שימושי לבית

כל הזוצ''ים שפה, אני מאד אשמח אם תכתבו רעיונות של דברים שימושיים שהיו חסרים לכם בעת כניסתכם לדירה אחרי החתונה
חובב סודה? סודה סטריים!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה וגדולה מהחתונה זה דבר שאח"כ לא כ"כ מהר מפרגנים לעצמינו.
שימו לב שיש פה הרבה דברים שכבר מקבלים לא יודעת מה אצל כולם אבל כדאי לברר. אצלינו החברות הטובות נותנות מערכת מוזיקה.
ומכשירי חשמל הרבה משפחות נותנות (הדודים) צריך לברר מה קיבלו ומה חסר.

• הוסף לסימניות
לארגן שיהיה להם תמונה מהחדר יחוד
מודפסת על קאפה ענקית תלויה בחדר שינה
זה הפתעה מטורפת!!!!

• הוסף לסימניות
למה לא לשאול את החבר?
ב"ה אנחנו כבר לא זו"צ (כ"כ), אבל לפני החתונה אחד הדודים שאל מה לקנות, והי' חשוב לי להתחיל את החיים עם מגהץ. זאת היתה אחת המתנות שנהניתי ממנה לאורך שנים, וכמובן, השימוש בה גרם לזכור את הדוד היקר לעתים קרובות.

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ כי עלה לי רעיון
אשמח לשמוע חוות דעת
והרעיון הוא
כסא נוח למרפסת
מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אחרי חמש עשרה שנה מנישואי ב"ה
עדיין משתמש עם המיקרוגל שאשתי קיבלה במתנה מחברה שלה
במיוחד היה בשימוש בשנים הראשונות כשלוקחים הביתה אוכל מוכן מההורים

• הוסף לסימניות
אני מקפיץ כי עלה לי רעיון
אשמח לשמוע חוות דעת
והרעיון הוא
כסא נוח למרפסת
מה דעתכם?
אנחנו קנינו לאחותי פוף כיסא
פוף בצורת כיסא הם ממש נהנו
הם שוקלים לקנות עוד אחד כדי שהיה זוגי
זה עלה 300 בערך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה