דרוש מידע 'מחפש רשת' בוויז של הדרן, מה עושים?

• הוסף לסימניות
האם גם לכם קורה לעיתים בוויז של הדרן שהוא 'מחפש רשת' ולא מצליח להתחבר? מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש פתרון!! הסבר באישי. תלוי בסוגי המכשירים

• הוסף לסימניות
האם גם לכם קורה לעיתים בוויז של הדרן שהוא 'מחפש רשת' ולא מצליח להתחבר? מה עושים?
לנו יש את הבעיה הזו כבר חודש
עברנו כבר הרבה שעות עם הנציגים שלהם שלא ידעו לעזור

כנראה שנצטרך להגיע אליהם. מקווה ששם יהיה מי שיתן מענה

• הוסף לסימניות
לנו יש את הבעיה הזו כבר חודש
עברנו כבר הרבה שעות עם הנציגים שלהם שלא ידעו לעזור

כנראה שנצטרך להגיע אליהם. מקווה ששם יהיה מי שיתן מענה
שם תמיד יש פיתרון...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן. בשמחה. בהתנדבות . אין תפקידי שירות
אבל צריך משהוא שטיפה יודע מה זה מכשיר ולא מישהוא שלא יודע מאיפה מסתכלים עליו...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי הסים שלכם קטן לתצורכת שלכם?

אצלי הבעיה קורת בבית

נגיד רציתי לבדוק כמה זמן יקח לי להגיע למקום מסוים
וזה לא עבד
רק שיצאתי למרפסת אחרי זמן זה זז

והגדלתי את הגלישה שלי ל 15

• הוסף לסימניות
בסים של הדרן לא נראה לי שיש אפשרות להגדיל גלישה, זה בא סגור עם החבילה שהם נותנים.

• הוסף לסימניות
בסים של הדרן לא נראה לי שיש אפשרות להגדיל גלישה, זה בא סגור עם החבילה שהם נותנים.
בטח שיש אפשרות
הסים שלהם לא כשר :(

המכשיר כשר ומעוקר

• הוסף לסימניות
אז איך מגדילים, פונים להדרן ומוסיפים תשלום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@יהודה וולף למה באישי? תכתוב כאן.
לי קורה משהו אחר, שכמעט בכל הפעלת המכשיר, הוא מוריד עידכוני מערכת וגוגל סרוויס, מה שהופך אותו ללא שמיש לכרבע שעה-20 דקות לפחות, כי בזמן העידכון, ווייז לא מוצא את עצמו ואת המסלול שלו, וזה מציק ומעיק. יש לך פיתרון?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
באישי מכיון שכל מכשיר יש פעולות אחרות לעשות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה