מחפש שותף להשקעה

• הוסף לסימניות
אני אברך ממודיעין עילית, שבאמצע בניית חדר להשכרה (באזור מבוקש).
חסר לי כמה עשרות אלפי ש"ח, ואני מחפש מישהו שיוכל להלוות לי בהיתר עיסקא בפריסה של מספר שנים, עם החזר בכל חודש (או בכל חצי שנה אם זה יותר נוח לו), עם רווחים של כמה אחוזים לשנה.
(היתר עיסקא פרטי הוא יותר מהודר מהיתר עיסקא של בנק כידוע).
וכמובן אני יוכל להחתים ערבים וכדו'. (אני לא לוקח כזו הלוואה מהבנק, כי זה יוכל להפריע לי במשכנתאות וכדו' שאני מתכונן לקחת לצורך חיתון ילדיי).
אפשר לפנות בהודעה פרטית, או במייל acdb91 ג'ימייל.

• הוסף לסימניות
זה עדיין רלוונטי (אני יכול לתת רווחים של כ 5%).
אמנם אני מבין שזה לא נוח לאדם לקבל את כספו בחזרה טיפין טיפין, אבל אפשר שאת הכסף שאני יחזיר בכל חודש, הוא יעביר את זה לקרן כספית, או בהוראת קבע לקופת גמל להשקעה, וכך לאחר כמה שנים (כשתסתיים תקופת ההלוואה) יהיה לו את הכסף + הרווחים. (ומי שלא יודע איך משקיעים בקרן כספית או בקופת גמל להשקעה, זה פשוט מאוד, ואני יוכל להסביר לו אם יש צורך. כמובן מדובר על קרן כספית כשרה, ועל קופת גמל במסלול כשר).

• הוסף לסימניות
כי אם הוא לא מכיר אותו עכשיו הוא ינסה להכיר אותו וכי אנחנו יהודים ואמונים על איש את רעהו...

• הוסף לסימניות
זה עדיין רלוונטי (אני יכול לתת רווחים של כ 5%).
אמנם אני מבין שזה לא נוח לאדם לקבל את כספו בחזרה טיפין טיפין, אבל אפשר שאת הכסף שאני יחזיר בכל חודש, הוא יעביר את זה לקרן כספית, או בהוראת קבע לקופת גמל להשקעה, וכך לאחר כמה שנים (כשתסתיים תקופת ההלוואה) יהיה לו את הכסף + הרווחים. (ומי שלא יודע איך משקיעים בקרן כספית או בקופת גמל להשקעה, זה פשוט מאוד, ואני יוכל להסביר לו אם יש צורך. כמובן מדובר על קרן כספית כשרה, ועל קופת גמל במסלול כשר).
ולמה שאותו אדם לא ישים מיד את כל העשרות אלפים בקופת גמל וירויח כפול? (סטטיסטית..)

• הוסף לסימניות
נראה לי 5% זה חישוב לא נכון.
צריך לתת לפי האחוזים שהוא משקיע מינוס זה שאתה משקיע את הרוב, וכמובן בונה ומתעסק עם זה.
לענ״ד אם הבניה עולה לך 100,000₪ ומישהו משקיע 30,000₪, אז הרווח שלו צריך להיות 20-22%.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
5% יש תוכניות חיסכון בבנק שאפשר לקבל בלי להסתכן וכו'.

• הוסף לסימניות
בוואן זירו מציעים ריבית קבועה של 5.5 אחוז
הבעיה שצריך סמרטפון (בנק דיגיטלי)
זה מבצע קידום הצטרפות לרק מי שמעביר משכורת 5K בחודש או משלם דמי מנוי חודשיים, ורק לשנה אחת. אבל לא הכרתי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני פתחתי את האשכול הזה בפורום "איש את רעהו", והעבירו אותו לכאן.
יתכן שאם זה היה נשאר שם, התגובות היו בהתאם (עדיין לא מצאתי פתרון).

• הוסף לסימניות
יתכן שאם זה היה נשאר שם, התגובות היו בהתאם (עדיין לא מצאתי פתרון).
יתכן שאם תתיחסו בעניניות לתגובות - הפתרון יהיה בהתאם..

• הוסף לסימניות
יתכן שאם זה היה נשאר שם, התגובות היו בהתאם
יתכן והתגובות היו שונות אבל פתרון לא היית מוצא
כי ריבית של 5% אפשר לקבל עם סיכון נמוך עשרות מונים מהסיכון להלוות לך (ואני ח"ו לא מתכוון לזלזל בך) כמו שכתבו לך
ניתן להשיג זאת בהשקעה בסיכון נמוך בהרבה, כך שהתמורה שאתה מציע, לא כ"כ הוגנת.

אם אתה רוצה למצוא פתרון תצטרך להעלות את הריבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.
למעלה