כללי מחפש שיטה טובה לצריבת שיער מרקע

• הוסף לסימניות
אני בטוח שכמעט כולם פה נתקלו בבעיה בצריבה של דמות עם שיער, האם יש למישהו איזושהי שיטה לעשות זאת בצורה טובה? תמיד הסתבכתי עם זה..

תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
באיזה גרסה? CS4 אין לי מושג, האפשרות נעלמה לה

• הוסף לסימניות
אני עובד עם CS הראשון... ובאפשרות שליפה / extract אני לא מצליח להגיע לתוצאות סבירות, זה נראה גרוע.

• הוסף לסימניות
מהנסיון שלי כדי לאחד עם הרקע, אני מוחקת את הקצוות לא מחיקה מלאה באטימות יש לסמן אחוזים בצורה הזאת הרקע משתלב עם השיער אחרת זה בעיה אם השיער פזור או לא מוגדר.
לא מצאתי פתרון יותר טוב.

• הוסף לסימניות
זה נכון במידה והרקע החדש דומה בגוון לרקע שהיה, אך במקרה שלמשל צורבים שיער פזור מרקע לבן ורוצים לשים על רקע כהה, שחור לדוגמא, יש בעיה עם זה, עדיין רואים שאריות של הרקע הישן.

• הוסף לסימניות
אולי אם תעלה את התמונה נמצא זמן לנסות

• הוסף לסימניות
יש בספר cook

יש בספר cook book
א. שהוא ספר מדהים!!!!!ולמדתי ממנו מלא שיטות!
ב.יש שם הסבר לצריבת שיער...אז אם עוד לא הסתדרת אני יוכל להעלות צילום של הפרק...

• הוסף לסימניות
גם אני מוחקת עם חצי אטימות של המחק.
אני משתמשת בדוגם ומוחקת עם מברשת רכה שלא ב 100%. אחר כך אני עוברת עם מחק עדין ורך, בקצוות איפה שיש בהיר ומוחקת.
לפעמים אני נאלצת לסרק מחדש.
גם לא הצלחתי עם ה EXTRACT להוציא שיער בצורה טובה.

• הוסף לסימניות
גם אני מוחקת עם חצי אטימות של המחק.
אני משתמשת בדוגם ומוחקת עם מברשת רכה שלא ב 100%. אחר כך אני עוברת עם מחק עדין ורך, בקצוות איפה שיש בהיר ומוחקת.
לפעמים אני נאלצת לסרק מחדש.
גם לא הצלחתי עם ה EXTRACT להוציא שיער בצורה טובה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

ראיתי איזה מדריך מדהים לבחירת שיער מסובך (תלתלים וקצוות) בצורה מדוייקת עי' משחק עם הערוצים ועיבוד השחור והלבן, ורק אח'כ עי' בחירה.
הבעיה היא שזה תמונה של אשה.(מי שלא אכפית לו שיגיד)

• הוסף לסימניות
מצאתי בספר COOKBOOK שיטה דרך ערוצי הצבע, אני אנסה ואספר לכם איך היה...
נראה קצת מורכב אבל לפי התוצאה שמראים שם זה בדיוק מה שאני מחפש..
הספר אגב, של הבוס ולכן לא ראיתי את זה עד עכשיו..

• הוסף לסימניות
כנ'ל. אני חושבת שזה השיטה לבחירה הכי מושלמת של השיער=ערוצי צבע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mashi9879;294396:
כנ'ל. אני חושבת שזה השיטה לבחירה הכי מושלמת של השיער=ערוצי צבע
יכולה להסביר בבקשה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;294194:
יש בספר cook book
א. שהוא ספר מדהים!!!!!ולמדתי ממנו מלא שיטות!
ב.יש שם הסבר לצריבת שיער...אז אם עוד לא הסתדרת אני יוכל להעלות צילום של הפרק...

הספר אכן מדהים!
אשמח לראות צילום של הפרק הנ"ל.
בשו"ט...

• הוסף לסימניות
אם צריך רקע לבן מאחורי השיער, אין ברירה אלא לעבוד קשה ולצרוב.
אם צריך להחליף את הרקע מאחורי השיער לצבע אחר: לשכפל שכבה, לעשות לה יו סטוריישן לצבע הרצוי, ואח"כ לפתוח במסכה שיראו את השכבה עם הצבעים המקוריים. הקצוות של השיער יתחברו לצבע של הרקע וזה יראה אמיתי לגמרי.

• הוסף לסימניות
מישהו ראה את הספר השני קוקבוק 2? שווה משהו?
ואני לא מתנגדת לתמונות נשים, מאד הייתי רוצה ללמוד איך לעשות זאת מקצועי, כי אני צורבת המון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;294426:
מישהו ראה את הספר השני קוקבוק 2? שווה משהו?
ואני לא מתנגדת לתמונות נשים, מאד הייתי רוצה ללמוד איך לעשות זאת מקצועי, כי אני צורבת המון.
שמעתי שהוא יותר לצלמים... לי המליצו על 1 ואני מאוד מרוצה ממנו!
אני כבר מעלה את הפרק על צריבת שיער.

• הוסף לסימניות
חברה אניל לא יודעת איך להעלות את הקובץ מכווץ...ושמעתי שאסור להעלות תמונות 'נשים..'
אז סורי אם מישו יודע לכווץ והוא הוריד את זה כבר..אז שיעלה אתזה מכווץ..
רוצה תמיד לעזור!

• הוסף לסימניות
אין להעלות לכאן שום סריקה וכו' מהספר קוק בוק. זה אסור לגמרי.
מי שרוצה יכול לקנות את הספר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה