בקשה מחפש שיעשו עבורי ועבור אישתי החזר מס

• הוסף לסימניות
היי אני מעוניין במישהו מקצועי שיעשה עבורי ועבור אישתי החזר מס
מוכן לשלם 250 ש"ח גלובלי
אם מישהו מעוניין אשמח שייפנה אליי

• הוסף לסימניות
תודה על ההמלצה אבל ב"ה התרחבנו וכיום אני עובדת עם חברות, עוסקים מורשים, פריסות שבח וכו' ופחות עם דברים קטנים.
בלי להתיחס לגוף הרעיון
מי שיגיש לך במחיר כזה איש מקצוע הוא לא...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני עושה החזרי מס ומס שבח
ניתן לפנות Avigail @ av-tax.co.il
(כמובן לא במחיר הנ"ל)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חני כהן- מומלצת מאד!!!
אנחנו רק אצלה
צריך להיזהר לא ליפול בזה... בסוף מגלים שלא רק החזר אלא אתם עוד צריכים לשלם...
שלא תשלמו זול ותצאו ביוקר...
ccf @ ccf.co.il

• הוסף לסימניות
לדעתי זו בקשה מגוחכת.
אנשים לא מבינים את העבודה והאחריות בכזה דבר.
יכולתי איכשהו להבין אם היית מדבר על 500 ש"ח, לא משנה כמה החזר יהיה. זה גם היה קצת מאוד, אבל לפחות זה היה בקשה לגיטימית למישהו שלא יכול לשלם מעבר.

• שכוייח!
Reactions: RGF
  • הוסף לסימניות
אני מבין לגברי את מה שאתם אומרים
בסופו של דבר זה מה שאני מוכן לשלם
לדעתי זו עסקה משתלמת מדובר על עבודה קצרה תיק לא מורכב בכלל
מי שמעוניין
שייפנה אליי
DEIVID8580וכו'

• הוסף לסימניות
אני יכול ב500 לכל שנת מס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה