כללי מחפש... שקיות צלופן שקופות

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עם פס הדבקה מאחור בגודל בערך 13 ס"מ על 19.5 ס"מ
איפה יש להשיג...
אשמח לקבל המלצות...
רב תודות

• הוסף לסימניות
אם את צריכה הרבה אז כדאי לך להזמין אבל אם זה כמות של 50 נגיד אז אז את יכולה לקנות שקיות צליה בכל סופר שתרצי זה נראה בדיוק כמו נייר צלופן רק אין לו פס הדבקה והמחיר זול מאוד, יש 2 גדלים לבחירה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בחנויות של חד פעמי, ולחילופין נראה לי גם בחניות מכשירי כתיבה כמו חבקוק, אמור להיות שקיות צלופן בגדלים שונים (בלי דבק עד כמה שידוע לי..), ואם המטרה לארוז משהו בהם אפשר לנסות להשיג מכשיר של סגירה בחום..

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות....
אני צריך כמות של 1000 שקיות צלופן וחייב להיות עם פס הדבקה כדי לארוז בהם כרטיסים, וגם חשוב שיהיה עובי שלי 40 MICRON ולא דק...
לא נראה שאפשר להשיג בחניות כמו חבקוק או חד פעמי, רק במפעל שמייצרים, מי יכול להמליץ לי......
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
"פלקסו פרינט" עושה את כל עבודות הניילון בהזמנה לפי מידה,
המחירים אצלו זולים מאוד
רק שנראה לי שלא יוכל לעבוד על כזו כמות קטנה,
זה מתחיל רק ב-10,000 יחי'
רק שלפעמים המחיר הוא אותו מחיר, נסי לברר
טל. 03-9222978

• הוסף לסימניות
אני משתמשת הרבה בשקיות הללו. וקונה אותם בחנות לחד פעמי באשדוד. (אם את מכירה - שיווק היסמין)..
אני מאמינה שהייתי יכולה למצוא אולי יותר בזול אבל אין לי מושג איפוא.

בהצלחה.

חיה :)

• הוסף לסימניות
יש בבינ ברק משווק ענק של כל החד פעמי- י. קופילוביץ
חנות |"להיט" ברחוב רש"י, 03-5795360

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי את מס' טלפון של שיווק היסמין באשדוד

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת שקיות צלופן עם פס דבק בגודל 20*10
בצפון.?

• הוסף לסימניות
בכל חנות של חד פעמי יש את זה.

בבני ברק יש את זה ב"רובין" ברח' הרב שך, וב"חד פעמית" מאחורי גן ורשא וברח' השומר.

• הוסף לסימניות
הטלפון של שווק היסמין: 088526534
וחוץ מזה ראיתי בתל אביב חנות שכולה שקיות בכל הגדלים והמנים (בסיטונאות) שם החנות זה רוזי פלסט ברחוב מטלון 5 והטלפון: 03-6839514 (אני לא בטוחה שיש להם... רק החנות מוכרת רק שקיות אז מסתמא שיש שם...)
מקווה שעזרתי לך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUXH86;308666:
גם אני מחפשת שקיות צלופן עם פס דבק בגודל 20*10
בצפון.?

בערב פורים (לא ידוע לי אם עדיין יש) היה בחנות "הגביע" ברח' מיכאל בחיפה, ויתכן גם ב"רב פעמי" ברח' אהבת ישראל.
בכמה גדלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה