בקשה מחפש שת"פ יועץ/ת מס - רו"ח

• הוסף לסימניות
אני מנהל משרד של הנה"ח. בעקרון במשך שנים רק נתתי שירות כקבלן משנה למשרדי רו"ח שונים בארץ, ולא הסכמתי לקבל לקוחות באופן פרטי.
בתקופה האחרונה נכנסו לי כמה לקוחות (ע.פ ו-ע.מ) באופן פרטי. ואני זקוק בשבילם לעיתים באישורי רו"ח על הכנסות וכדו'.
לי אין אפשרות לחתום כי אין לי תעודת רו"ח או יוע"מ, אני מחפש רו"ח או יוע"מ, על מנת לבצע שת"פ קבוע, בשביל חתימות כאלו.
אשמח ליצירת קשר ב- 13156462a בג'ימייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מורכב, אבל לעיתים אני מצרף אותם לשע"מ שיש לי, של המשרדים שאני מנהל

• הוסף לסימניות
אני מנהל משרד של הנה"ח. בעקרון במשך שנים רק נתתי שירות כקבלן משנה למשרדי רו"ח שונים בארץ, ולא הסכמתי לקבל לקוחות באופן פרטי.
בתקופה האחרונה נכנסו לי כמה לקוחות (ע.פ ו-ע.מ) באופן פרטי. ואני זקוק בשבילם לעיתים באישורי רו"ח על הכנסות וכדו'.
לי אין אפשרות לחתום כי אין לי תעודת רו"ח או יוע"מ, אני מחפש רו"ח או יוע"מ, על מנת לבצע שת"פ קבוע, בשביל חתימות כאלו.
אשמח ליצירת קשר ב- 13156462a בג'ימייל
באיזה עיר?
הבוס שלי נותן שרות כזה.
כולל טפול בשע''מ וכו'
בנ''א דתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה