מחפש תוכנה לפתיחת קבצי Bin

• הוסף לסימניות
מחפש תוכנה לפתיחת קבצי Bin חיפשתי כבר הרבה באינטרנט לא מצאתי משהו טוב, בלי צריבות בלי כלום, פשוט לחלץ. ואם אפשר גם איזה הסבר קטן איך עובדים עם התוכנה תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני מניח שאתה רוצה לפתוח קבצי בין של רוקבוקס, כי קבצי בין אחרים ניתן לפתוח דרך ווינראר.
אם כן, התשובה לכך היא- שצריך מערכת הפעלה של לינוקס.

• הוסף לסימניות
משתמש עם דיימון טולס, מגדיר את הקובץ לכונן וירטואלי ואז הוא מזוהה ככונן חדש במערכת, תוכל למצוא אותו במחשב שלי.

וכמו שכתב פרסומון למעלה יש גם קבי bin שהם קבצי הרצה של לינוקס.

• הוסף לסימניות
דרך ווינראר לא מצליח לפתוח. דרך דיימון טולס ראיתי במקום אחר מדריך ועשיתי כמו שכתוב שם ולא נותן שום דבר. יכול להיות שלא הבנתי מה שכתוב שם.

• הוסף לסימניות
אם אתה בטוח שזה מסוג הקבצים שאמור להפתח עם דיימון טולס אז כנראה שבאמת משהו התפקשש לך בדרך.

• הוסף לסימניות
אייך אני יכול לדעת אם הוא אמור להיות מסוג הקבצים שנפתחים בדיימון טולס?

• הוסף לסימניות
מה זה הקובץ הזה? הוא תוכנה? הוא משחק? הוא Bin של דיסק כלשהו? אם כן אז הוא אמור לעבוד לך עם התוכנה, אם מדובר על תוכנה חופשית כלשהי שהורדת רוב הסיכויים שאתה לא מדבר עם התוכנה הנכונה.

אגב אם אני לא טועה יש Bin גם לג'אווה וגם שם אם אני לא טועה מדובר על קובץ הרצה.

• הוסף לסימניות
הוא קובץ תוכנה. האם יש אפשרות שאשלח לך ותנסה לראות אם זה עובד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה