מחפש תוכנה GPS

• הוסף לסימניות
מכשיר GPS שלי הלך לאיבוד, וקניתי מכשיר שבא במקור בלי מפות [אני חושב שיש לי זכות לכך, מאחר שכבר שילמתי על התוכנה] והמפה שמותקנת בו כעת לא נוחה.
אם יש מישהו באזור מודיעין עילית שיוכל לתת לי להעתיק תוכנה מעודכנת של IGO (לא מקורית, כי מקורית אינה ניתנת להעתקה) - אודה לו מאוד.
אפשר לפנות בפרטי.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אם כבר GPS,
יש לך המלצות לקניית GPS לנהג מתחיל?
מה מומלץ, תכונות רצויות, חברה, מחיר, מקום קניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;897100:
אם כבר GPS,
יש לך המלצות לקניית GPS לנהג מתחיל?
מה מומלץ, תכונות רצויות, חברה, מחיר, מקום קניה?
אני חושב שאין ענין להשקיע בזה יותר מדאי. אפשר בהחלט להסתפק במכשיר בעלות של 500-600 ש"ח. מומלץ לקנות מכשיר עם תוכנת IGO (כנראה רוב המכשירים מגיעים עם תוכנה זו). לשים לב שיהיה שובר לעדכון המפות. כמובן לשים לב לגבי האחריות, ומי נותן את השירות של התיקונים (החנות או היבואן - האחרון, לא תמיד נוח מבחינת המיקום). לגבי החברה אני לא כ"כ יודע. היה לי QUE ולא הייתי הכי מרוצה. לגבי מקום הקניה - תראי בזאפ.

• הוסף לסימניות
אם כבר לא מקורי ויש לך כח להשקיע וללמוד אוכל להמליץ לך באישי על מערכת הפעלה מותאמת לgps עם תוכנות gps שונות ואפליקציות נחמדות...
פנה באישי ואענה כשאתפנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;897458:
אם כבר לא מקורי ויש לך כח להשקיע וללמוד אוכל להמליץ לך באישי על מערכת הפעלה מותאמת לgps עם תוכנות gps שונות ואפליקציות נחמדות...
פנה באישי ואענה כשאתפנה

זהו, שאין לי כ"כ רצון וזמן 'להשקיע וללמוד'. אני מחפש תוכנה, שאפשר להעתיק אותו לכרטיס של המכשיר על ידי העברת תיקייה.
על כל פנים תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה