מחפש תוסף לשליחת עידכונים אוטומטית למיילים

• הוסף לסימניות
אני מנהל אתר של תוכן שמורכב מכמה מחברים.
ואני מחפש תוסף שיוכל פעם בשבוע או בשבועיים לשלוח סיכום קצר של הפוסטים החדשים למנויים.
זה אומר התחלה של כל מאמר עם כותרת ותמונה של המאמר.
עם אפשרות לכל גולש ליצור מנוי על מחבר מסויים. וזה יביא לו את המאמרים מהמחבר הזה.
ושהתוסף יהיה עם תבניות מוכנות.
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
mailchimp. עם אינטגרציה לאלמנטור.
כלומר, לא תוכל לערוך את זה באלמנטור, אתה רק תוכל להוסיף משתמשים למערכת דרך הטופס של אלמנטור

• הוסף לסימניות
mailchimp. עם אינטגרציה לאלמנטור.
כלומר, לא תוכל לערוך את זה באלמנטור, אתה רק תוכל להוסיף משתמשים למערכת דרך הטופס של אלמנטור
ואז זה שולח אוטומטית כל שבוע?
זה בתשלום או בחינם?

• הוסף לסימניות
לא יודע על דבר שעושה לבד.
זה עבודה ידנית, אבל עובדת כמו שצריך
פעם אחת בונים טמפלייט, ומאז פשוט משנים את התוכן
כמו שאלמנטור עצמם עושים בניוזלטר שלהם (שכמובן במיילצ'ימפ)

• הוסף לסימניות
זה נראה אוטומטי
https://supsystic.com/
אבל לא מצליח להבין כיצד זה נעשה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לך ידע בPHP? אם כן תוכל לייצר CRON JOB בתוך וורדפרס שיבוצע פעם אחת בשבוע...

• הוסף לסימניות
אין לי ידע בפיתוח בקוד.

• הוסף לסימניות
אני מנסה את זה ולפי התיאורים זה אולי יכול לעזור אבל זה לא שולח.
הבעיה היא ג"כ שלא מצאתי שם אפשרות לפי חודש, שבוע, לפי מחבר וכדומה.
אני לא יודע אם יהיו הרבה אנשים שיוכלו להסתדר עם עידכון יומי.

• הוסף לסימניות
לא יודע על דבר שעושה לבד.
זה עבודה ידנית, אבל עובדת כמו שצריך
פעם אחת בונים טמפלייט, ומאז פשוט משנים את התוכן
כמו שאלמנטור עצמם עושים בניוזלטר שלהם (שכמובן במיילצ'ימפ)
באמת נראה עבודה איכותית.
רק שאלמנטור שווה להם להשקיע כוח אנושי בזה כי יש להם מזה רווחים של כסף.
אני מחפש תוסף אוטומטי. כי לא מדובר באתר שהיו לבעלי האתר ממנו רווחים כל שהם עד עכשיו.

• הוסף לסימניות
באמת נראה עבודה איכותית.
רק שאלמנטור שווה להם להשקיע כוח אנושי בזה כי יש להם מזה רווחים של כסף.
אני מחפש תוסף אוטומטי. כי לא מדובר באתר שהיו לבעלי האתר ממנו רווחים כל שהם עד עכשיו.
אז באמת לא שווה להשקיע בתחום הזה.
כל הענין של הניוזלטר, זה שיווקי לחלוטין, שאמור להניב בסופו של דבר רווחים, ע"י הקניה של המוצר שהאתר מוכר/משווק

אם אין פה ענין עסקי ושיווקי, אין טעם לעשות בכלל ניוזלטר

• הוסף לסימניות
הניוזלטר מקדם את הפעילות של האתר.
בשלב זה זה גמ"חי ותורני.
יתכן שבהמשך זה יקדם גם רווחים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה