כללי מחפש תמונה של לב - עם קו המיתאר בלבד

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור בקלות באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
לב..

...

קבצים מצורפים

• 33052-NZAPE7.ai
    KB 313.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אפשר בקובץ תמונה. תודה

• הוסף לסימניות
--

אני רוצה לב חלקלק כזה, שיש קטע על קטע כמצורף - רק שיהיה איכותי. תודה

קבצים מצורפים

• לב.png
    KB 1.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אם אתה אומר ככה, אתה יכול לצור מה שהראתי לעיל?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול ליצור לי? תודה

• הוסף לסימניות
אתה לא גרפיקאי במקרה?
אם אתה לא יודע ליצור כזה דבר פשוט זה רק מראה על הרמה שלך....

• הוסף לסימניות
בא תראה לי שאתה יכול ליצור כזה...

• הוסף לסימניות
פתח את זה בפוטו שופ ותעשה סגירה של JPG

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לפתוח יש לי כרגע בעייה - אני צריך שיעלו לי את זה לכאן בקובץ תמונה. תודה.

• הוסף לסימניות
יש לך בכלל את התוכנה illustrator?

קבצים מצורפים

• 33052-NZAPE7-01.png
    KB 109.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נדבקת מאילוז

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים. תבורכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה