כללי מחפש תמונה של ר' יעקב מאיר שכטער שליט"א

• הוסף לסימניות
אודה מראש לעוזרים והמסייעים, ויתברכו מן השמיים.

שבת שלום.

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה

מצאתי לא מזמן את התמונה המדהימה הזו באינטרנט אני לא יודע מי צילם ומה לגבי זכויות יוצרים... מי שמכיר את הגרי"מ אז התמונה הזאת מאוד אופיינית לו

קבצים מצורפים

• _____1~1.JPG
    KB 179.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אכן תמונה מדהימה. אשמח לדעת אם מותר לי להשתמש איתה.

• הוסף לסימניות
יש צורך בעוד אחד?

• הוסף לסימניות
יש לי עוד שצריך לטשטש את המסביב,

אם אלו לא בסדר, ואתה צריך עוד, תגיד.

קבצים מצורפים

• DSC_0317.JPG
    KB 93.4 · צפיות: 15
  • s-729--03A.jpg
    KB 317.9 · צפיות: 14
  • 83340008.JPG
    KB 132.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יש לי עוד אחת שהוא עם קאפטן, אבל היא עם זכויות יוצרים,

אם אתה מעוניין, אפנה אותך לצלם.

• הוסף לסימניות
יש לי עוד אחת שהוא עם קאפטן, אבל היא עם זכויות יוצרים,

אם אתה מעוניין, אפנה אותך לצלם.

• הוסף לסימניות
איש קטן, אין ברשותך תמונה מהימים ההם?... (ועדות הצדקה)

• הוסף לסימניות
מבינים

כנראה שיש בינינו 'בחינה' ש"הוא הכירם והם לא היכירוהו..."

אוח אוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה