כללי מחפש תמונות של חיות

• הוסף לסימניות
אם מישהו יכול להעלות או לשלוח לי תמונות באיכות גבוהה של נשר, נמר,צבי ואריה, אודה לו מקרב לב, כל חיפוש בגוגל תמונות גורר איתו סיכוי רב מאוד להתקל בתמונות אסורות . וזה ממש מגביל אותי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקוה שיעזור.........

בהצלחה...

קבצים מצורפים

• B01I0081.JPG
    KB 41.6 · צפיות: 38
  • B01I0067.JPG
    KB 47.3 · צפיות: 19
  • B02B0093.JPG
    KB 24.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אם יש למישהו תמונה של נשר דואה , וצבי רץ ונמר ואריה רצים או שואגים, באיכות גבוהה,
אשמח שיוכל לתת לי , זה לצורך עבודה לא מסחרית.
תודה רבה, וישר כוח לחברה הטובים שעזרו לי.

• הוסף לסימניות
,,

,,

קבצים מצורפים

• SSGP2992.JPG
    KB 109.3 · צפיות: 15
  • 44011.JPG
    1 MB · צפיות: 14
  • JG0783.JPG
    KB 47.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בבקשה:
מקווה שאחד מהם טוב

קבצים מצורפים

• Lounging Leopard, Mala Mala, Mpumalanga, South Africa.jpg
    KB 411.4 · צפיות: 19
  • Leopard, Lake Nakuru, Great Rift Valley, Kenya.jpg
    KB 294.5 · צפיות: 18
  • PH-10030.JPG
    KB 458.8 · צפיות: 14
  • PH-10032.JPG
    KB 338.8 · צפיות: 16
  • PH-10011.JPG
    KB 352.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תודה רבה,חסכתם לי סכנות רוחניות גדולות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה