כללי מחפש תמונות של פורים לצביעה

• הוסף לסימניות
שלום חברים
אני מחפש תמונות של פורים לצביעה לילדים (כמו שקיבלו בבתי הספר ולא סתם תמונות כמו שניתן למצוא בגוגל ודומיו)
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
תודה, לא מצאתי שמה משהו נורמלי. תודה בכל זאת

• הוסף לסימניות
יש את החוברת המדהימה "עזר לילד" שיש על כל החומשים וכן חנוכה, פסח ושבועות

• הוסף לסימניות
זה טוב ?

קבצים מצורפים

• משלוח מנות3.jpg
    KB 504.1 · צפיות: 34
  • מקרא מגילה2.jpg
    KB 547.3 · צפיות: 35
  • 10 בני המן על העץ.jpg
    KB 469.3 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
טוב?

...

קבצים מצורפים

• פורים לצביעה.zip
    1.7 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית לכל העוזרים והמסייעים. הסתדרתי איכשהו בסוף. אבל האמת שאני מתגורר בחו"ל ואין לי אפשרות לרכוש את החוברת עזר לילד ששמעתי שהוא חוברת מעולה לצביעה. תודה שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י benny;1205532:
תודה ענקית לכל העוזרים והמסייעים. הסתדרתי איכשהו בסוף. אבל האמת שאני מתגורר בחו"ל ואין לי אפשרות לרכוש את החוברת עזר לילד ששמעתי שהוא חוברת מעולה לצביעה. תודה שוב
אין בחו"ל?
אחת אקער [לבית כהן] מקנדה מציירת את זה

• הוסף לסימניות
יש חוברות צביעה חמודות של יוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה