כללי מחפש תמונת תקריב של חתן שובר כוס (רגע לפני)

• הוסף לסימניות
בחיים לא נתקלתי בצלם שנשכב על הרצפה לצלם את נעליו של החתן בשבירת הכוס...:)
נכון, אבל ישנן תמונות שצולמו מרחוק יותר שנראה בהן גם גופו של החתן והזווית של אלה כלפי הרגל היא לא חדה, ואם הן עם מספיק רזולוציה אפשר לקחת מהן רק את החלק של הרגליים.
לי זה יכל להתאים וגם מצאתי כזאת בשאטר אלא שהיא לא הייתה מספיק כבדה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כוס ונייר כסף לא הייתי צריך כי החלפתי אותם במשהו אחר...

מ"מ יצא מעולה והרעיון עבר יפה.

באמת יצא מאוד יפה!!!
ראיתי בענין חדש וענין שבועי (העיתון החדש של אמצע שבוע של ענין חדש)
(לא ממש הבנתי את הרעיון עם המשקפיים, למה לדרוך עליהם? אבל לא משנה...)

אהבתי את הלוגו המחודש וכל הקונספט של המודעה עם הפונט פלוני של אאא שיושב שם ממש טוב

אופטיקה עילית ממוקמת בדיוק מול החלון שלי כך שזה הנוף שלי כרגע :)
שווה העלאה..

• הוסף לסימניות
באמת יצא מאוד יפה!!!
ראיתי בענין חדש וענין שבועי (העיתון החדש של אמצע שבוע של ענין חדש)
(לא ממש הבנתי את הרעיון עם המשקפיים, למה לדרוך עליהם? אבל לא משנה...)

אהבתי את הלוגו המחודש וכל הקונספט של המודעה עם הפונט פלוני של אאא שיושב שם ממש טוב

אופטיקה עילית ממוקמת בדיוק מול החלון שלי כך שזה הנוף שלי כרגע :)
שווה העלאה..

תודה על הפירגון.
אני שמח שנהנית מהפרסום.

לשאלתך (בצהוב).
לרעיון עם המשקפיים יש כמה משמעויות.:

הראשונה היא לדמות חנות חדשה, או יותר נכון משכן חדש לחנות ותיקה, לבית חדש שמוקם בישראל,
וכמו שבחתונה שוברים כוס בחנוכת חנות חדשה של אופטיקה שוברים משקפיים.
נכון שהדימוי הוא לא אחד לאחד אבל מובן מספיק ברמה האסוציאטיבית והעיקר לומר "מזל טוב!"

המשמעות השנייה והנועזת מעט יותר היא לומר: "שיברו את המשקפיים"
למה?
כי יש כאן חנות חדשה ומפוארת המתפרסת על שטח גדול ועם מבחר גדול כמו שלא ראיתם עד עכשיו בשוק המשקפיים בעיר,ומצטרף לזה הבידול הידוע של המותג ברמה המקצועית בתחום האופטיקה והתאמת המשקפיים, לכן "תשכח כל מה שידעת על משקפיים".

בצרוף הכותרת: "כזה עוד לא ראיתם!" שמתאימה לשתי המשמעויות, קרי: עוד לא ראיתם חתן ששובר משקפיים במקום כוס ועוד לא ראיתם כזו חנות בעיר, ושמוסיפה גם משמעות נוספת של "כזה טוב עוד לא ראיתם" (בפן של רמת הראייה), הדברים מתאחדים למסר אחד.

כאשר הדבר נעשה עם מימד הומוריסטי, וכאשר העובדות בשטח מגבות, אז זה מתאים.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה