התייעצות מחצלת להכנת סושי

• הוסף לסימניות
הי,
איפה אפשר להשיג קניית מחצלת?
וגם,טיפים מיוחדים להכנת סושי פעם ראשונה?
ועוד משהו,
מיונז ספייסי יש לכם מתכון????
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
מיונז ספייסי אני מכינה או ממיונז עם סרירצה, או מיונז עם צילי חריף.
מחצלת אפשר למצוא בסופרים, השאלה איפה את בארץ, אני ראיתי במחסני השוק בנווה יעקב בירושלים.
אבל אישית שונאת להתעסק עם המחצלת, עושה עם ניר אפיה ומסתדרת.
אם את עושה עם המחצלת כדאי לצפות אותו עם נילון נצמד שלא יתלכלך.

• הוסף לסימניות
יש לי מלא רעיונות וטיפים לסושי.....
דבר ראשון עם מחצלת זה יוצא הרבה יותר טוב עולה כמה שקלים וכמובן לעטוף היטב בנילון נצמד
לספייסי צריך רק מיונז של הלמנס הרגיל!!! כל מיונז אחר לא יהיה טעים אני שמה מיונז שמן שומשום רוטב סריראצה זה הבסיס ולפעמים מוסיפה שמן צילי ורוטב צילי קטשופ וכו
כשמבשלים את האורז לא צריך הרבה מים בכלל אצלי המתכון זה 1 1/3 אורז ו1 1 3/4 מים....
אם יש לך משו מסוים שאת רוצה לדעת על סושי תשאלי אני בכיף יענה מכינה כל הזמן

• הוסף לסימניות
לתשומת לב של כולם-
יש בעיה של חרקים באצות- כן, גם בכאלה עם הכשר.
מנסיון בדקתי אצות וה' ישמור מה שהיה שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה