בריאות מחקר העמסת סוכר לנשים בהריון באיכילוב

• הוסף לסימניות
הי, אחרי העמסת סוכר חלקית שיצאה גבוהה מידי, הרופא הציע לי להשתתף במחקר ולעשות דרכו את העמסת סוכר המלאה.
מישהי הלכה לזה או שמעה פרטים?
אשמח לכל מידע!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הי, אחרי העמסת סוכר חלקית שיצאה גבוהה מידי, הרופא הציע לי להשתתף במחקר ולעשות דרכו את העמסת סוכר המלאה.
מישהי הלכה לזה או שמעה פרטים?
אשמח לכל מידע!
תודה רבה
למה שלא תשאלי פשוט את בית החולים או את מי שמבצע את המחקר
: il.gov.tlvmc @ orelrayk

• הוסף לסימניות
מה תפסידי או מה תרוויחי מלהיות במחקר? ומה זה ישנה לך באופן ספציפי?

• הוסף לסימניות
מה מרוויחים- לתרום לידע על סכרת הריון
זה רווח כללי לא בשבילה.
אני מנסה להבין האם יש לזה השפעה עליה

אם היו מציעים לי אז הייתי בודקת איך זה ישפיע עלי ואם זה לא משנה לרעה (הגבלות בבדיקה, הסתכלות שלילית של צוות בי"ח או לא יודעת מה) הייתי עושה את זה כי אם במילא אני עושה אז מה זה משנה שזה יהיה במחקר, ואם יש לזה רווח (למשל- בדיקות מדויקות יותר) אז זה גם משפיע על החלטה ויכול להיות שזה שווה גם אם למשל אפשר לעשות רק בבי"ח

• הוסף לסימניות
מה תפסידי או מה תרוויחי מלהיות במחקר? ומה זה ישנה לך באופן ספציפי?
בדרך כלל על השתתפות במחקר מקבלים איזה שהוא תגמול כספי,
אז אם זה לא דורש משהו רציני ואני ממילא עושה את הבדיקה - למה לא
בינתיים הם לא חזרו אלי, אבל מעניין אותי האם מישהי עשתה את זה ותוכל לתת לי פרטים.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל על השתתפות במחקר מקבלים איזה שהוא תגמול כספי,
אז אם זה לא דורש משהו רציני ואני ממילא עושה את הבדיקה - למה לא
בינתיים הם לא חזרו אלי, אבל מעניין אותי האם מישהי עשתה את זה ותוכל לתת לי פרטים.
לא תמיד מקבלים תגמול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה