התייעצות מחקר לנשים חרדיות! - האם נשים ישכרו משרד/עמדות עבודה כשאחד מהמשרדים במתחם שייך לגבר שמקבל קהל לפעמים.

• הוסף לסימניות
שלום
מצורף תוכנית של משרדים ועמודת עבודה.
התוכנית מיועדת לבעל עסק שיישב במשרד שלו עם המשכירה שלו בחדר ליד. (מסומן בתוכנית)
בתוך החדר של המזכירה יש עמדות להשכרה לעוד נשים שיוכלו לשכור עמדה שיהיה שלהם לעבודה.
יהיה עוד משרד לאישה שרוצה חדר פרטי ויוכלה לקבל קהל.
המשרדים נמצאים במקום שאנשים עוברים כל הזמן ויש חלונות גדולים בכל חדש
יהיה מצלמות בכל חדר ומבחוץ.
האם זה בעיה שהשירותים ופינת קפה משותפים?
האם אתן היו שוכרות מקום כזה?
אם לא, אשמח לשמוע רעיונות איך אפשר כן לסדר שגם המזכירה שלי יכולה לעבוד שמה ואיך נוכל להשיכר את שאר המקומות.
אני לא יכול להשכיר הכל לגברים בגלל אז המזכירה שלי לא יכולה לעבוד שמה.
תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• Screenshot 2025-01-19 124037.png
    Screenshot 2025-01-19 124037.png
    KB 189.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נראה לי שבמקרה כזה מי שיהיה לו בעיה זה הגבר האם הוא ירצה מקום שכולם נשים והוא לבד?

• הוסף לסימניות
לגבר אין בעיה
זה משרד שלו והוא יהיה בחדר שלו כל הזמן.
השאלה אם נשים חרדיות יבוא לכזה מקום?
ואם נעשה שתי שירותים נפרדים האם זה פותר את הבעיה?

• הוסף לסימניות
שירותים נפרדים זה בסיסי בודאות
השאלה מתחילה אחרי שעשית אם יבואו לשם
כלומר, ברור שיש כאלו שלא תהיה להם בעיה עם זה, השאלה היא האם יש לאשה סתם זה בעייתי או לא
כמובן שיש כאן עוד משתנים, האם יש היצע מספק של משרדים באזור בלאו הכי
במחיר המבוקש
ככל שזה יותר אטרקטיבי השיקול של המצאות הגבר [ככל והיא לא בעייתית ממש] יתפוס פחות נפח

• הוסף לסימניות
השאלות
האם נכנסים מאותה דלת עם הגבר?
האם נפגשים איתו בפינת קפה?
האם רואים אותו ביום יום?
האם שומעים אותו ברקע?
אם יש בעיה באינטרנט או בחשמל או בארון תקשורת האם יש איתו שיח?
לכאורה
אני לא ילך לעבוד בכזה מקום
-לא חסר היום משרדים עם 100% נשים כדי לעבוד בהם
- ואולי כי עבדתי מספיק שנים עם כל מיני סוגי גברים כדי לדעת שלפעמים זה מכשול רציני

בתרשים שהעלת לא הצלחתי להבין מה קורה שם לכן שאלתי בתחילת התשובה שלי את השאלות הנל

• הוסף לסימניות
השאלות
האם נכנסים מאותה דלת עם הגבר?
האם נפגשים איתו בפינת קפה?
האם רואים אותו ביום יום?
האם שומעים אותו ברקע?
אם יש בעיה באינטרנט או בחשמל או בארון תקשורת האם יש איתו שיח?
לכאורה
אני לא ילך לעבוד בכזה מקום
-לא חסר היום משרדים עם 100% נשים כדי לעבוד בהם
- ואולי כי עבדתי מספיק שנים עם כל מיני סוגי גברים כדי לדעת שלפעמים זה מכשול רציני

בתרשים שהעלת לא הצלחתי להבין מה קורה שם לכן שאלתי בתחילת התשובה שלי את השאלות הנל
הכניסה מלמטה
יש מיש בצד ימין שירותים ומיני בר
אני יוסיף עוד שירותים שיהיה 2
ואז יש 3 חדרים 1 בשביל בעל הבית עוד חדר עם עמדות ששמה יהיה גם המזכירה של הבעל הבית ועוד עמדת להשכרה
ואז יש עוד משרד להשכרה
המשרד של הגבר יהיה שקט רוב הזמן
מדי פעם הוא מקבל אנשים לפגישות
פעם פעמיים ביום הוא יכין קפה?
השאלה כמה זה בעיה בעצם
תכלס יש המון מקומות משותפים כמו קופ"ח וכו,
עצם המשרד הוא במקום פתוח ישיש אנשים שעוברים כל הזמן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מזכיר לא יוכל לעשות את העבודה הזו
למה?...?
זה עבודה של נשים
מ ק ו ב ע ו ת!!!!
לענות טלפונים לתת שירות ולמלאות מסמכים.
מכיר המון גברים שעושים זאת
טיפ אישי אל תעבוד עם נשים!!
בלי שום קשר לדת
וד''ל!

• הוסף לסימניות
אל תקרא לזה מזכיר אלא "מנהל משרד" והכל יהיה טוב.
סליחה שאני אומרת, אבל משהו פה לא נראה או מריח טוב בכל הסיפור.
אפשר להבין שרוצים לחלוק משרד, אבל הסידור שאתה מציע מאד מוזר.
זה לא סביר שלמזכירה אין פינה נורמלית משלה והיא צריכה לשבת בחלל עבודה משותף שמושכר לנשים מזדמנות.
לשכור עמדה כזו זה גם מוזר - או ששוכרים בחלל עבודה משותף שמיועד לזה, או ששוכרים פינה קבועה לא משותפת. משהו פה הוא שעטנז שנשמע לי לא סביר, לשכור חתיכה מחדר של מזכירה קבועה. וגם אם שוכרים פינה כזו, אז למה לעשות את זה במקום שבעל הבית הוא גבר יחיד בין נשים. אולי אני לא מספיק מכירה את תרבות חללי העבודה, או את התרבות החרדית של ניצול כל פינה אפשרית, אבל זה לא נשמע לי מקום שהייתי הולכת אליו (ודווקא לי יש הרבה פחות עכבות בעניין עבודה לצד גברים).
אפשר להשכיר משרד קבוע לקבלת קהל עם פינת עבודה מתאימה למזכירה של מקבל הקהל, שחולקת חדר עם המזכירה שלך.
אפשר להעסיק מזכיר גבר ולהפוך הכל לחללי עבודה משותפים -- כשהחדר של המזכיר הוא לא ממש חלק מהחלל המשותף אלא פרטי יותר - ולהשכיר לגברים.

• הוסף לסימניות
אם הייתי מחפשת עבודה והיו מציעים לי עבודה במשרד של נשים והבוס הוא גבר לא היה מפריע לי.
אבל אם הייתי מחפשת לשכור עמדת עבודה הייתי מחפשת מקום שהוא רק נשים.

זאת דעתי.

• הוסף לסימניות
אם הייתי מחפשת עבודה והיו מציעים לי עבודה במשרד של נשים והבוס הוא גבר לא היה מפריע לי.
אבל אם הייתי מחפשת לשכור עמדת עבודה הייתי מחפשת מקום שהוא רק נשים.

זאת דעתי.
נראה לי שהדיוק הוא בזה שיש פה גבר שמחפש להשכיר לנשים בלבד. משהו פה צורם.
בוס גבר במשרד שהעובדות הן באופן טבעי נשים כי זה מקצוע נשי, זה משהו שמרגיש אחרת לגמרי מאשר בוס גבר שלא מוכן לשכור גברים.
אני הייתי שוכרת עמדת עבודה בחלל משותף שמושכרת בלי הבדלי מגדר. אולי לא בכל מצב, אבל אין לי התנגדות עקרונית. אבל אם כן עושים הבדלי מגדר, אז שיהיה משרד נשי לגמרי. או חדר נשים וחדר גברים (ברבים). גבר אחד שמקיף את עצמו בנשים לא נשמע טוב ולא מרגיש טוב.

• הוסף לסימניות
מזכיר לא יוכל לעשות את העבודה הזו
זה עבודה של נשים
לענות טלפונים לתת שירות ולמלאות מסמכים.
המזכירה חייבת להיות מעבר לדלת או יכולה בכלל לעבוד מרחוק?

• הוסף לסימניות
המחקר פונה לנשים, ואני לא
אבל מנסה לדמיין בעבודה שלי, יש בוס שיושב בחדר שלו, ועוד סלון גדול עם הצוות שלו (כולן נשים), ועוד חדר למנהלת משרד.
אם היו מציעים לאשה עמדה להשכרה בסלון הזה, לא רואה שום סיבה שהיא לא תשכור. במה זה שונה?

• הוסף לסימניות
אני עבדתי אצל מישהי ששכרה חדר במקום כזה
חלל עם כמה חדרים, מטבחון ו2 שירותים
עבדו שם גם גברים (או גבר אחד)
אני רציתי לעזוב בגלל זה!! זה הרגשה לא נעימה גם אם הוא בחדר סגור כל הזמן.
(בסוף עזבתי מסיבה אחרת) אבל לא הייתי ממשיכה שם.

• הוסף לסימניות
המחקר פונה לנשים, ואני לא
אבל מנסה לדמיין בעבודה שלי, יש בוס שיושב בחדר שלו, ועוד סלון גדול עם הצוות שלו (כולן נשים), ועוד חדר למנהלת משרד.
אם היו מציעים לאשה עמדה להשכרה בסלון הזה, לא רואה שום סיבה שהיא לא תשכור. במה זה שונה?
מנסה לדייק מה מפריע, וזה כנראה קשור לעובדה שלא מדובר בחדר למנהלת משרד וסלון לכל השאר, אלא להשכרה של עמדות בחדר של מנהלת המשרד (סליחה, מזכירה).
אם היה חדר של מנהלת המשרד, ובנוסף היה חלל עבודה משותף והיה אפשר להשכיר אותו או לגברים או לנשים, זה היה מרגיש אחרת להשכיר אותו לנשים.
איכשהו השילוב של להלביש את הנשים על המזכירה באותו חלל יחד עם זה שיהיה גבר יחיד בין נשים נשמע לא נעים.

• הוסף לסימניות
@אוסטרלי , נשמע שיש פה צורך מאד מסויים מול תנאי שטח מוגבלים.
ייתכן ויהיה שווה לכם להשקיע קצת יותר על מנת לתכנן את השטח חכם יותר, בהתאמה לרעיון ש @ח.ג.ג'. הציע.
אולי להפנות את השאלה לפורום אדריכלות ועיצוב פנים,
בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
מה שנראה לי הכי סביר לעשות זה משרד משותף עם שותף קבוע או מקסימום 2 שחולקים ימים. שני משרדים עם קבלת. קהל, חדר או דלפק קבלת קהל למזכיר/ה, פינת המתנה ללקוחות.
לי במצב כזה לא היה משנה ההרכב המגדרי, בפרט שזה מקום פתוח לעוברים ושבים, אבל דעתי לא רלוונטית למעט לחומרה.
לחילופין, אם רוצים להשכיר עמדות, אז בנפרד לגמרי מהעסק שלך. שיהיה חדר למזכירה, וחדר נפרד להשכרה של עמדות בלבד. אם המזכירה חולקת חלל עם ההשכרה, זה מעורבב מדי, גם בקטע המגדרי וגם מבחינת תנאי עבודה. נשמע הכי הגיוני לקחת מזכיר ולהשכיר לגברים, אבל גם השכרה לנשים היא סבירה בצורה הזו, לדעתי. לכל הפחות, זה לא עושה רושם רע כמו ההצעה המקורית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה